jaromir20 19.10.2023 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2023 Witam, Mam pytanie. Jak to możliwe ze nagle przestało dmuchać w dwóch pokojach. Pierwszy poziom dmucha aż miło ciepłym, natomiast poziom wyżej przestało w ogóle. Przecież wszystkie rury idą z jednej rozdzielni. Jeszcze wczoraj wszystko było ok Skręciłem anemostaty na dole nic nie dało. Dmuchawa na strychu chodzi. Ruty wejścia i wyjścia ciepłe. Zgłupiałem. Please HELP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hayli 23.10.2023 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2023 (edytowane) Pociągnęliśmy za spust w przypadku 75-calowego telewizora ramowego. Kupiliśmy na koncie Samsunga u naszych znajomych, ponieważ otrzymuje on dużą zniżkę, ponieważ pracuje w firmie marketingowej Samsung pod inną nazwą. W każdym razie kupiliśmy usługi instalacyjne wraz z telewizorem, a oni zapewnili nam usługę strony trzeciej od Angi. Po rozmowie z instalatorem za pośrednictwem wiadomości poinformowali mnie, że instalacja, za którą zapłaciłem za pośrednictwem Samsunga, w rzeczywistości nie obejmuje instalacji potrzebnej do telewizora ramowego, a tym bardziej instalacji na ceglanym kominku. Poprosili mnie o anulowanie rezerwacji https://xender.vip/ i uzyskanie zwrotu pieniędzy za Samsunga. I że podają mi ceny jutro, kiedy przybędą na montaż. Stąd moje pytanie, czy ktoś jeszcze spotkał się z tym problemem? Jak zamontowałeś telewizor do kominka murowanego? Edytowane 27 Października 2023 przez hayli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts