Mateusz1q 20.10.2023 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2023 Drzwi z doświetleniem bocznym Passive tańszy o 400zł. Każdy chyba wybrałby martom logicznie bo cieplejsze i tańsze no ale Wikęd marka. Doradzicie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz1q 22.10.2023 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2023 Forum umiera? Gdzie starzy wyjadacze Finlandia( to od wódki?) I reszta highlevel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.10.2023 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2023 Forum umiera? Gdzie starzy wyjadacze Finlandia( to od wódki?) I reszta highlevel Na dwudniowym urlopie. Forum już od dawna umiera. Ja bym wybrał Wikęda i wcale nie z powodu 400zl czy teoretycznego Ud. Za całokształt. Np. Jestem teraz po usługowej, pogwarancyjnej wymianie szyby. I polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 28.10.2023 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2023 Gdyby nie naświetle to można przyjąć porównywalne warunki ale z naświetlem zdecydowanie Wikęd. Dla mnie kapitalny system łączenia drzwi-naświetle. Szkoda trochę forum - teraz każdy chce odpowiedź w 5 min i wybiera FB. Choć odpowiedzi tam są bardzo karkołomne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 21.11.2023 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2023 G Szkoda trochę forum - teraz każdy chce odpowiedź w 5 min i wybiera FB. Choć odpowiedzi tam są bardzo karkołomne. i Znajdz coś w historii odpowiedzi na FB, pod tym względem forum bedzie zawsze lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 28.11.2023 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 i Znajdz coś w historii odpowiedzi na FB, pod tym względem forum bedzie zawsze lepsze. W rzeczy samej. Poza tym opcje wyszukiwania na FB codziennie potrafią pokazać totalnie inne wyniki. Tutaj jak wpiszesz w forumową "lupkę" np. Wikęd czy Mar-Tom to wyjdą Ci wszystkie wątki związane z tym hasłem. Co do powyższych firm to moim zdaniem dobrze, że Mar-Tom depcze po piętach Wikędowi. Obie firmy dzięki temu mocno rozwijają się. To samo było wcześniej jak KMT był głównym konkurentem dla Wikędu - obie firmy (z korzyścią dla klientów) mocno się rozwijały i konkurowały cenowo. Krztyna zdrowej rywalizacji zawsze jest OK. Choć Wikęd ostatnio bardzo mocno podciągnął stronę wizualną drzwi, to dobrze że nie oszczędzał na bazowych seriach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts