maciejpm 21.10.2023 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2023 (edytowane) Witam Ekipa tynkowała budynek gospodarczy z rozmachem i ubrudzili mocno dach z blachy trapezowej. Przez ponad tydzień leżało tak aż w końcu po naciskach wyczyścili myjką ciśnieniową. Moje pytanie brzmi czego można się spodziewać po przyklejeniu się betonu do blachy i po tygodniu czy dwóch wyczyszczeniu. Mam informację od innego fachowca, że za rok będzie w tych miejscach rdza ponieważ farba się odparzyła i po roku odpadnie. Pokazał mi nawet zdjęcia po czymś takim z innej budowy i faktycznie nie wygląda to dobrze. Na zdjęciu mniej ubrudzona strona. Edytowane 21 Października 2023 przez maciejpm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.10.2023 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2023 No niżej krytyki. Myć można jak jest świeże a nie zaschnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts