Cebor 10.01.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Witam wszystkich,mam pytanie dotyczące informacji gdzie w oolicach W-wy można kupić tanio !!!! drewno kominkowe za info będe wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WITEK P. 10.01.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 czy próbowałeś palić w kominku brykietami z węgla brunatnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 10.01.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Widziałem reklamę o sprzedaży drewna kominkowego w Legionowie główna ul. chyba Zegrzyńska - duża reklama -oraz ul. Płochocińska jadąc z W-wy w kierunku na Nieporęt za giełdą sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.01.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 czy próbowałeś palić w kominku brykietami z węgla brunatnego? Coś trochę było o tym mowy...coś a`la kotłownia z salonu.. ale nie o tym chicałem...ciekawy jestem na jak długo wystarczy jeden załadunek?? Ile to kosztuje?? I czy cene tegoż przy jego wydajności da się porównać z ceną drzewa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 11.01.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38768655Cena w mojej okolicy w nadleśnictwie to 39 netto za osikę, 49 netto za grab, olchę, brzozę za mp - w lesie. 120 zł za pocięte w pieńki to jak na warunki warszawskie nie jest strasznie drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.01.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 pete - czy mógłbyś podać jakieś namiary. Ja za grab (sezonowany, pocięty, suchy, zapakowany na palecie) płacę 150 zł/m przestrzenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 13.01.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 pete - czy mógłbyś podać jakieś namiary. Ja za grab (sezonowany, pocięty, suchy, zapakowany na palecie) płacę 150 zł/m przestrzenny Te 120 zł , o których pisałem to wiadomośc z ogłoszenia na Allegro- szczegóły w linku. Natomiast ja kupuję drewno u siebie ( Puszcza Białowieska) w okolicznych leśnictwach. Do ceny trzeba oczywiście doliczyć koszt transportu. Na większe odległości chyba jednak za drogo by to wyniosło. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.01.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 pete - czy mógłbyś podać namiar do tego leśnictwa, z którego bierzesz drewno. Teraz chcemy kupić drewno tyle co ścięte i je sobie u nas przesezonować. Takie drewno powinno być dużo tańsze niż takie co kupujemy nawet dodając do tego koszt transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 17.01.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 pete - czy mógłbyś podać namiar do tego leśnictwa, z którego bierzesz drewno. Teraz chcemy kupić drewno tyle co ścięte i je sobie u nas przesezonować. Takie drewno powinno być dużo tańsze niż takie co kupujemy nawet dodając do tego koszt transportu. Witam! Ja kupuję w Nadleśnictwie Hajnówka lub Nadleśnictwie Browsk a właściwie w podległych im leśnictwach. Podaję adresy: Nadleśnictwo Hajnówka- 085-6832378 Nadleśnictwo Browsk -085-6832137 Leśnictwo Kryniczka 085-6822308 Napisz gdy będziesz chciał kupować, w razie trudności mogę pomóc . Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.01.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 pete - wielkie dzięki :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts