toomas 10.01.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 http://www.domek.net.pl/mur_prosty_front.htm Moglibyści rzucić okiem i wypowiedzieć sie o plusach i munusach? Dzieki za podpowiedzi.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZBINAL 10.01.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Moim skromnym zdaniem ten domek jest prosty, nieduży i bardzo sympetyczny. Sam wybrałem D - 06 z katalogu Muratora, również prosty i moim zdaniem bardzo fajny, a przy ciekawym wykończeniu elewacji i ciekawym otoczeniu może być eXtra.Pozdrawiam zbinal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tptptp 10.01.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Napisz jakie masz potrzeby, ile osób w rodzinie. Ja bym zrezygnoeal z garażu na rzecz pokoju a zamiasy garażu postawil wiatę.Takie rozwiązanie jest duzo tańsze.Jak będziesz mial pytania śmialo pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 10.01.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 w sumie prosty i dosc zgrabnie pomyslany.poza paroma szczegolami:- brak przejscia z garazu- nie wiem gdzie kuchenka w kuchni, bo ani jej nie widac ani zadnych kominow (czyzby ktos zapomnial?)- skandalicznie slaba aranzacja lazienki na górze- mikroskopijna jedna z sypialni 7,0m2 powierzchni uzytkowej to nawet w substandardzie troche za malo no i co wazne to ustawienie na dzialce, na razie nie wiem jak chcesz to ustawic wiec sie nie wypowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomas 10.01.2005 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 w sumie prosty i dosc zgrabnie pomyslany. poza paroma szczegolami: - brak przejscia z garazu - nie wiem gdzie kuchenka w kuchni, bo ani jej nie widac ani zadnych kominow (czyzby ktos zapomnial?) - skandalicznie slaba aranzacja lazienki na górze - mikroskopijna jedna z sypialni 7,0m2 powierzchni uzytkowej to nawet w substandardzie troche za malo no i co wazne to ustawienie na dzialce, na razie nie wiem jak chcesz to ustawic wiec sie nie wypowiadam Pokój na górze tez mnie nie pokoi, ale można tam zrobić lazienke a w miejsce lazienki i garredory pokój. Ustawienie na działce pasuje i to idealnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomas 10.01.2005 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Napisz jakie masz potrzeby, ile osób w rodzinie. Ja bym zrezygnoeal z garażu na rzecz pokoju a zamiasy garażu postawil wiatę.Takie rozwiązanie jest duzo tańsze.Jak będziesz mial pytania śmialo pisz. Docelowo 2+2 ) a garaż to raczej bym chciał mieć. Wim że to troszkę kosztuje ale cóż..ma się auto to i garaż potrzeba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 11.01.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 A ja mam zastrzeżenia do przedsionka. Jest strasznie ciasny. Wyobraź sobie: cała rodzina wraca razem do domu i wszyscy pchają się na wszystkich przy rozbieraniu... A gdzie miejsce na buty, na kurtki, na jakąś szafę? Przy modelu rodziny 2+2 jest tego mnóstwo, gdzieś trzeba to trzymać. A jeszcze może wózek dziecięcy? A później choćby hulajnogę? Przy tak małym wiatrołapie garderobę przenosi się często do holu (choć jest to gorsze rozwiązanie, bo albo trzeba latać z butami i kurtką w łapie, albo strefa wejściowa z piachem i błotem przenosi się w głąb domu). Ale w tym projekcie w holu też nie bardzo jest miejsce (bo same drzwo na ścianach), jedynie pod schodami jest wolna przestrzeń - ale to jest na drugim końcu holu. Niewygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.01.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Na górze garderoba do waszej wyłaczności, sypialnia wasza zamieniona z pokojem do pracy i macie domek na 2+2. W nowej sypialni przy łazience można zrobić koncik kosmetyczny dla żony. Co do wejścia to przemyślałbym zrobienie z wiaty wejsciewej werandy wejsciowej, będzie miejsce na buty i w dalszej części domku będzie cieplej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts