dymek153 05.11.2023 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 Witam. Mam do dokonczenia kotłownie i została tylko stacja uzdatniania wody z studni. Zrobiłem badanie wyniki dobre oprucz Mangan 250 skala 50Żelazo 716 skala 200Ilość osób 6-8 Oczyszczalnia biologiczna ale mam Iny zbiornik na popłuczyny. Doradzicie mi co dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prohus 05.11.2023 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 (edytowane) Dzień dobry.Proszę o wrzucenie pełnych wyników badań wody.Zna Pan przybliżone zużycie wody na ten moment ? Bo ilość osób nie zawsze jest dobrym odpowiednikiem doboru wielkości urządzenia. Edytowane 5 Listopada 2023 przez prohus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLARSAN 17.11.2023 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2023 Witam. Mam do dokonczenia kotłownie i została tylko stacja uzdatniania wody z studni. Zrobiłem badanie wyniki dobre oprucz Mangan 250 skala 50 Żelazo 716 skala 200 Ilość osób 6-8 Oczyszczalnia biologiczna ale mam Iny zbiornik na popłuczyny. Doradzicie mi co dobrać Podaj proszę pełne wyniki analizy wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek17 20.11.2023 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 Tylko na podstawie podanych parametrów, wygląda to na stację wielofunkcyjną. Ale tak jak koledzy już podali - potrzebne są pełne analizy aby to potwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts