Matiteku 06.11.2023 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2023 Witam serdecznie Mam pytanie odnośnie montażu pompy ciepła Planuje z racji że mam duży strych który nie będzie zamieszkały na przeznaczenie jego części na pomieszczenie gospodarcze Stąd moje pytanie czy nie ma żadnych przeciwwskazań do montażu osprzętu na strychu do pompy ciepła ? Pompa ciepła będzie powietrze powietrze Dzięki za info pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vr5 06.11.2023 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2023 Witam serdecznie Mam pytanie odnośnie montażu pompy ciepła Planuje z racji że mam duży strych który nie będzie zamieszkały na przeznaczenie jego części na pomieszczenie gospodarcze Stąd moje pytanie czy nie ma żadnych przeciwwskazań do montażu osprzętu na strychu do pompy ciepła ? Pompa ciepła będzie powietrze powietrze Dzięki za info pozdrawiam Jeśli chcesz ogrzewać pomieszczenie gospodarcze na strychu to nie ma żadnych przeciwskazań. Oczywiście jednostka zewnętrzna powinna być jak sama nazwa wskazuje na zewnątrz a nie w tym samym pomieszczeniu które będziesz ogrzewał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matiteku 14.11.2023 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2023 Oczywiście mam to na uwadze Chodzi mi tylko o sam "komputer że będzie zamontowany na strychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts