Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wszystko o Miriam

niciacia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeśli ktoś nie doczytał prywołanego postu to wklejam

Cytat ze strony TVN:

Miriam to wspaniała, obdarzona wyjątkową urodą meksykańska modelka. O względy Miriam zabiega sześciu przystojnych kawalerów. Pod koniec edycji programu Miriam wybierze tylko jednego z nich. Zwycięzca zainkasuje wygraną, 10 000 funtów oraz wybierze się z piękną Miriam w egzotyczną podróż. Wybranek Miriam pozna również jej tajemnicę. Piękna modelka, jak każda fascynująca i sławna kobieta bardzo dba o swoją prywatność. I jak się niebawem okaże, ma ku temu ważne powody.

Lecz co się okazało ? Że tych sześciu mężczyzn pozwało do sądu program reality show podczas, którego przez trzy tygodnie starali się uwieść kobietę, która na końcu okazała się być transseksualistą.

Biorący udział w programie wynajęli sławną kancelarię prawniczą Schillings i wytoczyli sprawę brytyjskiej sieci Sky TV i twórcom programu There's Something About Miriam.

Panowie twierdzą, że doszło do nadużycia seksualnego i zatajenia, ponieważ "nie wiedzieli, że całują i pieszczą mężczyznę". Oszukani gentlemani oskarżają jego twórców także o zniesławienie, złamanie warunków kontraktu i szkody osobiste.

Podczas, gdy widzowie od początku wiedzieli, że Miriam to mężczyzna, panowie biorący udział w programie dowiedzieli się o tym dopiero, gdy został wybrany zwycięzca - właśnie wtedy Miriam podniosła spódniczkę i prawda wyszła na jaw.

Brytyjska gazeta "The Sun" donosi, że biorący udział w programie panowie byli tak oburzeni, że jeden z nich rzucił się z pięściami na producenta

I tak się robi reklamę na tym po....ym świecie (brak ikony emocji, któa by się nadawała w tym miejscu)

Brakuje słów.

Takie programy, szczególnie z taką "zagadką" powinny być surowo zakazane. Jak może nadawać je telewizja ogólnodostepna. Na jakiś kodwanych programach satelitarnych - prosze bardzo. Płacę oglądam bo lubię itp.

TVN juz niżej upaść nie mogło . Nie przysporzy im to zwolenników. Nie jestem pruderyjna , ale ten program jest obrzydliwy.Chętnie podpisałabym się pod petycją o usunięcie go z anteny.

Pozdrawiam Paty.

O rany.... ale jaja :lol: :lol: :lol:

Śmiej się śmiej, bo nie Ciebie to spotkało :wink: Pomyśl co czuły te biedne angolki, jak się dowiedziały :o . O fe....

Smieję się i to do rozpuku. Uważam, że w Polsce też przydałby się taki program, program który byłby jak "kubeł zimnej wody".

Zobaczcie jak ludzie lgną do takich produkcji, jak muchy do ... jedzenia :wink: niesieni chęcią zrobienia szybkiej kariery i zdobycia łatwych pieniędzy. W większości ludzie ci nic sobą nie reprezentują dlatego panienki "dają ciała" na ekranie a kolesie robią z siebie debili. To właśnie moim zdaniem jest żenada a oglądając program "Miriam" śmieję się głośno i serdecznie z naiwności ludzi. Może właśnie o to chodziło twórcom ?

Poprostu jestem ZA. Naprawdę świetny program :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam

O rany.... ale jaja :lol: :lol: :lol:

Śmiej się śmiej, bo nie Ciebie to spotkało :wink: Pomyśl co czuły te biedne angolki, jak się dowiedziały :o . O fe....

Smieję się i to do rozpuku. Uważam, że w Polsce też przydałby się taki program, program który byłby jak "kubeł zimnej wody".

Zobaczcie jak ludzie lgną do takich produkcji, jak muchy do ... jedzenia :wink: niesieni chęcią zrobienia szybkiej kariery i zdobycia łatwych pieniędzy. W większości ludzie ci nic sobą nie reprezentują dlatego panienki "dają ciała" na ekranie a kolesie robią z siebie debili.

zgadzam sie calkowicie

ale kubel to chyba nie wystarczy - moze jakby jakis basen albo jezioro :wink:

Ciekawe do czego jeszcze posuną się ludzie aby zarobić :evil: :evil: :evil:

Współczuję tym chłopakom. Żenujące.

Współczujesz tym BIEDNYM CHŁOPAKOM???? Za głupotę się płaci. Oni tam nie zgłosili się do programu z jakichś szczytnych pobudek, żeby im współczuć. Poszli tam 1. dla KASY 2. dla SŁAWY, 3. dla SEKSU. To mają :lol: I dobrze im tak. Biedni chłopcy, pewnie! Jakby jeden z drugim mieli trochę oleju w głowie i szacunku dla siebie to nie lecieliby do kretyńskiego programu TV w celu zarobienia kasy, zdobycia "popularności" i seksu. Bardzo, bardzo się cieszę z ich upokorzenia, próżność, narcyzm i żądza pieniądza została ukarana.

Zgadzam się z oceną "biednych chłopców" - polecieli na kasę i popularność, zostali zrobieni na szaro.

Zgadzam się z opinią o TV, która kręci taką szmirę, dno i szuwary, poniżanie i upokarzanie ludzi - dla kasy.

Tylko...skąd ta kasa, na którą połaszczyli się i twórcy, i uczestnicy programu?

Stąd, że ktoś to ogląda.

Nawet duzo ktosiów. I ci ktosie robią to nawet nie dla kasy. Tylko dla własnej, osobistej przyjemności.

I to jest dopiero załamujące.

widze ze administartor szybciutko usunal post z linkiem do strony ze zdjeciami miriam - zdazylam skopiowac tylko nie wiem po co :wink:

ale jesli byly to zdjecia z programu to chyba uczestnicy jednak nie byli tacy nieswiadomi

"Wielki Brat" jak zwykle wykasza konkurencję, kolejna żenada tym razem ze strony "M".

Czy byłabyś taka dobra i przesłała mi link na priv ? Byłbym wdzięczny

Zwracamy uwagę, że jest to forum w głównej mierze budowlane. Usunęliśmy wiadomości, kóre mogły urazić czyjeś uczucia czy dobry smak, temat pozostał.

Demokracja jest takim tworem, w którym każdy może decydować za siebie, dlatego nie rozumiem takiego tłumaczenia. Autor Wątku wykazał się szacunkiem właśnie po rzez umieszczenie linku do strony zamiast wklejenia zdjęć.

I to jest szacunek, moim zdaniem, a jego brakiem jest traktowanie wszystkich z wyższością przez Redakcję.

widze ze administartor szybciutko usunal post z linkiem do strony ze zdjeciami miriam - zdazylam skopiowac tylko nie wiem po co :wink:

ale jesli byly to zdjecia z programu to chyba uczestnicy jednak nie byli tacy nieswiadomi

"Wielki Brat" jak zwykle wykasza konkurencję, kolejna żenada tym razem ze strony "M".

Czy byłabyś taka dobra i przesłała mi link na priv ? Byłbym wdzięczny

sluze uprzejmie

tez nie popieram usuwania postow przez Redakcje ale chyba tym razem mieli troche racji - zreszta sam zaraz ocenisz

Tez mysle ze to wstretne to co zrobili tym mlodym chlopcom. Slyszalam ze oni w umowie podpsali ze naleza do osob ktorzy nie zwracaja uwagi na prywatna orientacje seksualna uczestnikow programu - wiec o co to cale "halo"?

Ale co jak co , ale ................ ladna ta Miriam, kurcze nie?

Mysle ze gdyby byla moja "kolezanka" to mimo ze wiedzialabym ze ma meskie genitalia to traktowalabym ja jak dziewczyne - w koncu on czy ona jest taka kobieca, chyba nie zaprzeczycie?

Aha - zastanawia mnie jak Miriam ukrywa swoje genitalia w stroju kapielowym. Przeciez chodzi tam w stroju kapielowym, to gdzie sie podzialy meskie czesci? podwiazuje? a moze sa takie male, w koncu jak miala 14 lat zaczela brac hormony ...........

No i co ci chlopcy - to jak oni piescili Miriam ( bo mowia ze ja piescili) ze nie zauwazyli penisa???

Karorka - wyslij mi na priv te zdjecia :lol: