batman_ 12.11.2023 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 Dzień dobry, Możecie proszę zobaczyć na zdjęcie? Zastanawiam się czy naprawiać to pęknięcie. Chyba musiałbym zrobić rewizję w boku brodzika aby się dostać od środka i czymś podeprzeć? Ten ciapek to silikon, zaczęło pękać już jakiś czas temu, teraz poszło już porządnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.11.2023 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 Jeżeli jest to możliwe to wymień brodzik na nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robmega 29.11.2023 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 Tak jak piszą wyżej, do wymiany lub ewentualnie możesz zrobić to za pomocą zaprawy z zupki chińskiej. To tak w formie żartu ale ludzie faktycznie tak robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Pijowczyk 05.12.2023 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 Raczej wymienić na nowy :/ Ja moją kabinę prysznicową mam od 10 lat, jak na razie jeszcze nic nie pękło, a też mam taką, która jest kupowana ze wszystkim czyli z prysznicem i przesuwanymi drzwiczkami. P.S Moi teście tez mieli pęknięty i koniec końców kupili nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts