Maluszek 12.05.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Właśnie podejrzałem jeden z adresów przy którymś ze zdjęć i tam była piękna altana, która słupki ma nie drewniane, ale wymurawane z piaskowca... a góra jak na zdjęciu wyżej Moja żona zachorowała na taką właśnie altanę słupki i kominek z piaskowca, góra albo strzecha albo ... sam nie wiem, bo przeciez nie gont ani nie blacha. juras juras - wklej zdjęcie tej altany, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juras 12.05.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 mojej żonie zamaniło sie coś takiego:http://www.republika.pl/fhuviva/private/obrazy/altany04.jpghttp://www.republika.pl/fhuviva/private/obrazy/grille01.jpghttp://www.republika.pl/fhuviva/private/obrazy/grille02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juras 12.05.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Zdjęcia pochodzą z innego kacika na tym forum - kącik dotyczył urządzania ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.05.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Juras - wcale się nie dziwię Tojej żonie - cudna altana. Też taką chcę I ten pierszy grill. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 16.05.2005 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 No to są super propozycję A może by tak zrobić altankę "przechodnią" i z jednej strony zrobić grilla z wyjściem a z drugiej "wejścio-wyjście" ? Tak połączenie altanki z grilem, ale nie na zasadzie że będzie ona w środku tylko z boku altanki, nie mniej jednak będzie ona jej integralną częścią Ojej czy Wy wiecie o co mi chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juras 16.05.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 wiemy, własnie chcemy tak zrobić, tylko mamy obawy, czy aby dym z grilla nie bedzie wydostawał do altany, ale ponoć jak jest komin to nie, pozdrawiam, juras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 16.05.2005 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 A masz jakiś pomysł od osłonięcia tej altanki przed wiatrem? U mnie często wieje i przy takich podmuchach to taka średnia przyjemność siedzieć w altance jak musisz wszystko trzymać zeby nie sfrunęło ze stołu. Problem polega na tym że wiatr często zmienia kierunek więc te osłony muszą być jakieś ruchome. Idealne by była zielenina, ale zanim to urośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 31.05.2005 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Jak tam Juras? Robisz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juras 31.05.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Daliśmy sobie na razie spokój, chcemy sie wprowadzić w tego lata, więc po pierwsze całe środki pieniężne pakujemy teraz we wnętrze domu, po drugie nie mam czasu i raczej urządzanie ogrodu zostawię conajmniej do jesieni, po trzecie teść nie bardzo ma ochote mi pomóc a samemu to raczej organizacyjnie ciężko coś takiego zrobić,pozdrawiam, juras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 31.05.2005 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 U mnie też się odwleka, nie mniej jednak nie poprzestaje na rozglądaniu się. Będę działać ,ziberać pomysły, rozmawiać z wykonawcami. Już wiem, że "mój" stolarz chce za nią ok 4 tys. - mąż sie już zgodził, ale ja będe jeszcze negocjować, bo uważam, że za dużo nam to wycenił tym bardziej, że to bez pokrycia dachowego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 06.10.2005 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 No i wraca temat... . Altanka ma byc jeszcze w tym roku. Ciągle szukam natchnienia w necie. Czekam na zdjęcia a jak już coś zacznie u mnie powstawać to na pewno je jakoś tu umiesze W poniedziałek przychodzi stolrz i mamy się dogadać już co do terminu i ostatecznej wersji altanki, bo przecież juz ze 30ści razy była zmieniana Wiadomo - kobieta zmienna jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 20.07.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 A może coś takiego? Przypadkowo spotkany na wystawie sztuki ludowej, przesympatyczny P.Dawid, który tworzy w drewnie i w glinie, robiąc takie rzeźby : Czaple ( 2 tyś), a ławka z pijanym góralem ? kontaktna @. http://images26.fotosik.pl/252/39cb98e46263ac5emed.jpg http://images30.fotosik.pl/252/11f6a40a05396601med.jpg Proszę uprzejmie, Panie Oburzony! Rozumiem, że namiętnie kupuje Pan sztukę ? I boi się konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bauricho 20.07.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Tak mysle i mysle, no i dochodze do wniosku ze tylko ban dla tego uzytkownika bedzie odpowiedni ! No jak mozna odswiezac temat sprzed 3 lat by zrobic komus reklame, zalosne. Nie dosc ze zamiast omowic produkt czy polecic to sie podaje cene maila itp to jeszcze odswiezenia tematu sprzed 3 lat, przeciez to podstawowa zasad for. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts