Mocarny 16.11.2023 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2023 Witam serdecznie. W domu mam zainstalowaną stację zmiękczania wody Viessmann Aquahome 20 Smart. Mam takie pytanie, czy w zbiorniku powinna stać woda? Podczas regeneracji woda napływa do zbiornika i jest wypompowywana, lecz u mnie zostaje na ok. 5cm głębokości. Czy takie działanie jest poprawne? Jak działają Wasze stacje. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek17 17.11.2023 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2023 Zawór solankowy zazwyczaj nie sięga do samego dna. Kilka cm wody po "wysysaniu" jest raczej normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLARSAN 17.11.2023 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2023 Witam serdecznie. W domu mam zainstalowaną stację zmiękczania wody Viessmann Aquahome 20 Smart. Mam takie pytanie, czy w zbiorniku powinna stać woda? Podczas regeneracji woda napływa do zbiornika i jest wypompowywana, lecz u mnie zostaje na ok. 5cm głębokości. Czy takie działanie jest poprawne? Jak działają Wasze stacje. Pozdrawiam Piotr To normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts