Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

aluplast z łomzy czy deceunnick z Lublina

Recommended Posts

Hej

Czytalem juz wiele postow na forum dotyczacych okien i w co drugim poscie bylo info ze najwazniejsza jest fabryka gdzie sklada sie okna i monterzy.

Dlatego mamy do wyboru

profile ALUPLAST ideal 7000 i wsio skladane w Łomży

lub

Deceunnick elegant skladane poz Lublinem.

Jakies opinie o tych fabrykach ?

Wybieramy na 99% deceunnick ale chce jeszcze z ciekawosci podpytac :)

Hej

Czytalem juz wiele postow na forum dotyczacych okien i w co drugim poscie bylo info ze najwazniejsza jest fabryka gdzie sklada sie okna i monterzy.

Dlatego mamy do wyboru

profile ALUPLAST ideal 7000 i wsio skladane w Łomży

lub

Deceunnick elegant skladane poz Lublinem.

Jakies opinie o tych fabrykach ?

No nie wiem jakie posty Pan czytuje, ale z tymi oknami to jest tak, że przede wszystkim muszą pasować do Pańskiego domu i odpowiadać Pańskim oczekiwaniom. Jak Pan w knajpie zamawia barszczyk, to ważne jest dla Pana miejsce uprawy buraków albo nazwisko rolnika? :-).

No nie wiem jakie posty Pan czytuje, ale z tymi oknami to jest tak, że przede wszystkim muszą pasować do Pańskiego domu i odpowiadać Pańskim oczekiwaniom. Jak Pan w knajpie zamawia barszczyk, to ważne jest dla Pana miejsce uprawy buraków albo nazwisko rolnika? :-).

to mi pomogles :) przydatny komentarz

dlatego pytanie ponawiam :)

Wybierz lub wybierzcie firmę bo jesteś (jesteście) przekonany na 99 %.

Po co rozmyślać na wyborem do którego jesteście przekonani na 1% ? :)

Może podać linki do forum z okami w których są opinie o tym, że najważniejsza jest lokalizacja fabryki okien?

..

Może podać linki do forum z okami w których są opinie o tym, że najważniejsza jest lokalizacja fabryki okien?

Autor chyba nieopatrznie zrozumiał "miejsce produkcji" jako nazwę miasta, a nie fabryki.

Kolejna sprawa - fabryka rzecz ważna. Jak nie robi dobrych okien, to i dla autora się nie postara, bo po co "przepłacać" skoro "nie widać różnicy".

Ale nawet jak dobra fabryka.. to sprzedawca może w niej zamówić coś z najniższej półki mimo iż u polecającego go sąsiada zamontował wcześniej produkt premium. Zwyczajnie - bo tak oceni klienta zbyt mocno naciskającego na cenę...

No i w końcu ten montaż: ostatnio na fb śledziłem temat: drzwi za 20 tys - zamontowane tak słabo, że chyba robili to praktykanci.. A niby zakup był w "salonie gold wskazanym przez producenta" ...

Nie słyszałem by jakakolwiek profilodawca miał..

Edit: Widziałem że to samo pytanie pojawiło się na grupach na fb. Ciekawe na ile grupach to zostało zamieszone? Opublikowane na niewielu, bo post z konta bez fotki profilowej z reguły jest odrzucany przez automaty wspomagające moderację..

Edytowane przez finlandia