Jaca992 17.11.2023 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2023 Hej Czytalem juz wiele postow na forum dotyczacych okien i w co drugim poscie bylo info ze najwazniejsza jest fabryka gdzie sklada sie okna i monterzy. Dlatego mamy do wyboru profile ALUPLAST ideal 7000 i wsio skladane w Łomży lub Deceunnick elegant skladane poz Lublinem. Jakies opinie o tych fabrykach ? Wybieramy na 99% deceunnick ale chce jeszcze z ciekawosci podpytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 17.11.2023 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2023 Hej Czytalem juz wiele postow na forum dotyczacych okien i w co drugim poscie bylo info ze najwazniejsza jest fabryka gdzie sklada sie okna i monterzy. Dlatego mamy do wyboru profile ALUPLAST ideal 7000 i wsio skladane w Łomży lub Deceunnick elegant skladane poz Lublinem. Jakies opinie o tych fabrykach ? Wybieramy na 99% deceunnick ale chce jeszcze z ciekawosci podpytac No nie wiem jakie posty Pan czytuje, ale z tymi oknami to jest tak, że przede wszystkim muszą pasować do Pańskiego domu i odpowiadać Pańskim oczekiwaniom. Jak Pan w knajpie zamawia barszczyk, to ważne jest dla Pana miejsce uprawy buraków albo nazwisko rolnika? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca992 17.11.2023 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2023 No nie wiem jakie posty Pan czytuje, ale z tymi oknami to jest tak, że przede wszystkim muszą pasować do Pańskiego domu i odpowiadać Pańskim oczekiwaniom. Jak Pan w knajpie zamawia barszczyk, to ważne jest dla Pana miejsce uprawy buraków albo nazwisko rolnika? . to mi pomogles przydatny komentarz dlatego pytanie ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 17.11.2023 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2023 W Łomży jest pewnie kilku producentów. Pod Lublinem kilkunastu. Zlituj się. Nawet jak podasz nazwę, to dalej nie wiemy czy zaproponują Ci wersję dobrą, czy tanią.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 18.11.2023 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2023 Wybieramy na 99% deceunnick ale chce jeszcze z ciekawosci podpytac Wybierz lub wybierzcie firmę bo jesteś (jesteście) przekonany na 99 %. Po co rozmyślać na wyborem do którego jesteście przekonani na 1% ? Może podać linki do forum z okami w których są opinie o tym, że najważniejsza jest lokalizacja fabryki okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.11.2023 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2023 .. Może podać linki do forum z okami w których są opinie o tym, że najważniejsza jest lokalizacja fabryki okien? Autor chyba nieopatrznie zrozumiał "miejsce produkcji" jako nazwę miasta, a nie fabryki. Kolejna sprawa - fabryka rzecz ważna. Jak nie robi dobrych okien, to i dla autora się nie postara, bo po co "przepłacać" skoro "nie widać różnicy". Ale nawet jak dobra fabryka.. to sprzedawca może w niej zamówić coś z najniższej półki mimo iż u polecającego go sąsiada zamontował wcześniej produkt premium. Zwyczajnie - bo tak oceni klienta zbyt mocno naciskającego na cenę... No i w końcu ten montaż: ostatnio na fb śledziłem temat: drzwi za 20 tys - zamontowane tak słabo, że chyba robili to praktykanci.. A niby zakup był w "salonie gold wskazanym przez producenta" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.11.2023 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2023 ALUPLAST i Deceunnick nie mają w Polsce własnych fabryk okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.11.2023 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2023 (edytowane) Nie słyszałem by jakakolwiek profilodawca miał.. Edit: Widziałem że to samo pytanie pojawiło się na grupach na fb. Ciekawe na ile grupach to zostało zamieszone? Opublikowane na niewielu, bo post z konta bez fotki profilowej z reguły jest odrzucany przez automaty wspomagające moderację.. Edytowane 20 Listopada 2023 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.11.2023 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 Może to był wstęp do reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts