confused24 18.11.2023 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2023 Witam, Poproszę o polecenie porządnych producentów rolet na wymiar typu dzień-noc. Co oznacza porządnych? Ano takich, których produkty nie będą takie jak na zdjęciach poniżej. "Przerobiłem" kilku sprzedawców i niestety o żadnym nie mogę nic pozytywnego napisać... Albo zamawiam jeden kolor, a przychodzą dwa różne i dowiaduję się, że to ten sam ale inny odcień i oni nie mają na to wpływu, albo brzegi są źle zakończone jakby ktoś to przycinał ręcznie nożyczkami, albo materiał się rozjeżdża i jego pasy nie pokrywają się 1:1 tylko powstają "szczeliny", dodatkowo nie jest on płaski i równy tylko widoczne są wybrzuszenia/fale czego nie likwiduje nawet naprężenie materiału. Mam już dość próbowania w ciemno kolejnych sprzedawców, stąd liczę na polecenie jakiegoś godnego zaufania producenta. A oto wspomniane zdjęcia... Dwa identyczne kolory: Równo przycięte krawędzie: Prosty i równy materiał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionikla 10.01.2024 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia Firma Letyro jeszcze nigdy mnie nie zawiodła jeśli chodzi o rolety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
confused14 27.10.2024 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października A jakaś inna firma? Na tak duży dystans jaki mnie od nich dzieli, to dojeżdżają, ale tylko do klienta biznesowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts