climber67 19.11.2023 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2023 Witam.Planuje w najbliższym czasie remont łazienki w bloku. Chcę zamontować kabinę bez brodzika z odpływem liniowym. Mam pytanie, jaką zastosować wylewkę czy masę szpachlową, żeby jak najszybciej mi to wyschło i po jakim czasie mogę nakładać na to izolację(folia w płynie)i kłaść płytki. Grubość wylewki w najgrubszym miejscu to tam gdzie będzie odpływ czyli około 8 cm.Remont łazienki wykonuje w mieszkaniu którym mieszkam więc zależy mi na jak najszybszej możliwości użytkowania.Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbx 19.11.2023 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2023 Witam. Planuje w najbliższym czasie remont łazienki w bloku. Chcę zamontować kabinę bez brodzika z odpływem liniowym. Mam pytanie, jaką zastosować wylewkę czy masę szpachlową, żeby jak najszybciej mi to wyschło i po jakim czasie mogę nakładać na to izolację(folia w płynie)i kłaść płytki. Grubość wylewki w najgrubszym miejscu to tam gdzie będzie odpływ czyli około 8 cm. Remont łazienki wykonuje w mieszkaniu którym mieszkam więc zależy mi na jak najszybszej możliwości użytkowania. Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi. interesujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
climber67 19.11.2023 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2023 też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts