matcza 22.11.2023 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 Cześć, Sąsiad sprzedaje POŚ bo został podłączony do sieci kanalizacji. Ja akurat czegoś szukam do domku na dwie osoby. Niestety nie potrafimy zidentyfikować co on dokładnie ma za model oczyszczalni. Wygląda trochę podobnie do oczyszczalni AT, ewentualnie VH ale nie znalazłem nic identycznego więc domyślam się, że musi to być jakiś starszy ich model (nie ma żadnej tabliczki znamionowej). Pomożecie? Zależy mi tylko na identyfikacji a nie na poradach czy dobra czy zła Dzięki! [ATTACH=CONFIG]467061[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]467062[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]467063[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siinski 22.11.2023 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 Nieistotne czy dobra czy zła .Istotne jak zgodnie z prawem zgłosisz ją do użytkowania . Obawiam się że bez papierów potwierdzających jej atesty będzie z tym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts