Asteri 24.11.2023 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 (edytowane) Witam. Firma wymienia mi pokrycie dachowe na budynku gospodarczym na blachodachówke i dzisiaj zauważyłem z ziemi że cos jest nie tak z jednym arkuszem więc wszedłem na rusztowanie by to sprawdzić. Moim oczom okazały sie liczne rysy a do tego arkusz jest pogięty. Blachodachowka jest 1gat. i przyszła idealna prosto od producenta a teraz ten arkusz wygląda jak z odzysku. Prace nie są jeszcze zakończone ale ten arkusz jest po środku dachu więc chyba ciężko będzie go wymienić, dodatkowo zauważyłem w jednym miejscu rozdarta dziurę w membranie sklejona jakaś taśmą i kilka innych niedociągnięć . Jutro ekipa przychodzi dalej kryć dach. Co powinienem zrobić w tej sytuacji? Szczerze nie podoba mi się to wykonanie bo płacąc oczekuje starannie wykonanej roboty... Edytowane 25 Listopada 2023 przez Asteri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 01.01.2024 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2024 Już po obróbce szczytów widać, że to prymitywna robota. Uszkodzona blacha do wymiany na koszt firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts