Marianna88 12.11.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Marianno,fajny ten wieszak,ale reklama w Twoich postach zakamuflowana zupełnie beznadziejnie. A cena jaka? Witaj Marynata... nie miała to być reklama, tylko podzielić się fajnym pomysłem chciałam, w zasadzie jak każdy tutaj. Za wieszak płacił małżonek, około 400zł. Wiem, że kuzynka w Niemczech zapłaciła na pewno 160 Euro. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.11.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Marianno, pojawiasz się na FM, piszesz 2 posty i w obydwu jest link do jednego sklepu - to jest podejrzane I zostało moderowane - za kolejne reklamy dostaniesz bana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marianna88 13.11.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Przepraszam, jestem na forum dotyczącym aranżacji mieszkań, gdzie wszyscy dzielą się wizjami i pomysłami, ja też chciałam to zrobić. Fakt faktem, że gdy znaleźliśmy z mężem ten wieszak, zakochaliśmy się w produktach neo spiro. Nie wiem, na ile jest znana ta firma na rynku. Nie ważne zresztą. Chciałam pokazać Wam te produkty i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 13.11.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Jolisko, litości, ja rozumiem że reklama, ale z drugiej strony jak ona miała ten wieszak pokazać? Jak wklei tylko zdjęcie i ją ktoś zapyta gdzie to można kupić to dobrze będzie? Bo mnie on się na przykład podoba. Jakbym niedawno nie kupiła innego to pewno bym się skusiła. A nie widziałam go wcześniej nigdzie indziej. Więc może ta reklama nie jest znowu aż taka szkodliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.11.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Zdjęcie można wkleić i zostało, ale jak napisałam wyżej, link do tego sklepu był we wszystkich postach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marianna88 19.11.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Dzięki "Kaszaku" za wstawiennictwo, a Ciebie "Jolisko" i innych forumowiczów bardzo przepraszam za naruszenie reguł gry. Od tej pory wklejam tylko zdjęcia, żadnych adresów, a na swój wieszak ciągle czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts