schuey 29.11.2023 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 (edytowane) Witam serdecznie, Mam system nawadniania, cztery sekcje trawnika i jedna kropelkowa na produktach marki Hunter. Z uwagi na ogrom spraw zawodowo-prywatnych, kompletnie przegapiłem przedmuchanie tego systemu przed zimą, i mróz mnie kompletnie zaskoczył po weekendzie. Teraz kluczowe pytania:- w rejonie gdzie mieszkam (okolice Szczecina) w zasadzie od tygodnia nocami było 0/-1 a dwie ostatnie już -5/-6, czy to nie jest już "po ptakach" ? - jeśli jeszcze nie jest, proszę o podpowiedź gdzie w tej skrzyneczce na zdjęciu ma się podłączyć kompresor? we wszystkich filmach instruktażowych na internecie jest zazwyczaj zawór albo wolna sekcja [ATTACH=CONFIG]467171[/ATTACH] Pozdrawiam,Wojciech PS. Zdjęcie dodało sie bardzo małe, ale dla objaśnienia -> mamy wejście wody w górnym lewym rogu, potem rozgałęźnik na 5 sekcji i brak jakichkolwiek zaworów do czyszczenia. Wejście jest ze zbiornika deszczowego, tam jest tez pompa i pływak dopełniający zbiornik z sieci. Edytowane 29 Listopada 2023 przez schuey male zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 20.04.2024 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia A nie mozesz zrobic wejścia gdzieś na lini za zb z deszczówką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts