Silverstone 29.11.2023 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 Pytanie od laika do forumowych bywalców:) Mam na oku ofertę domu 140mkw w konstrukcji drewnianej z 2000r z ogrzewaniem wyłącznie kominkowym. Chciałabym zainstalować system ogrzewania - gazowe lub pompa ciepła lub folia grzewcza. Ile orientacynie może kosztować każdy z tych systemów, od zera, do pozniejszego połączenia z ogrzewaniem podłogowym? Podłogę i tak chciałabym zmienić, więc stąd pomysł ogrzewania podłogowego. Oczywiście chodzi mi o szacunkowy koszt, rząd wielkości bardziej. Nie wiem, czy mam się szykować np. na 20tys. czy na 200tys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Horas91 29.11.2023 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 raczej zalozylbym cos w okolicy 80 - 120 k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siinski 29.11.2023 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 Kominek grzeje powietrze w domu poprzez system dystrybucji gorącego powietrza ,czy grzeje wodę w grzejnikach bądź podłogówce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts