Nomad86 30.11.2023 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2023 Chciałbym się zapytać kogoś kto się bardziej zna ode mnie, o profil stropu w mieszkaniu którym jestem zainteresowany tzn. jak wypada pod kątem akustyki. Jest to mieszkanie, które znajduje się na parterze i martwię się o odgłosy z góry. Nie chciałbym wpakować sporej kwoty w mieszkanie, gdzie będzie słychać jak sąsiedzi nade mną chodzą po mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 30.11.2023 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2023 Będzie słychać jak w każdym bloku. Nie chcesz, nie kupuj mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nomad86 01.12.2023 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 Będzie słychać jak w każdym bloku Nie, nie będzie słychać jak w każdym bloku w przypadku gdy np. jest użyta wełna zamiast styropianu. Nie chcesz, nie kupuj mieszkania. Dziękuje za bezużyteczną poradę tytanie intelektu. Jakbyś chciał w przyszłości podzielić się swoimi bezwartościowymi komentarzami, to chciałbym podkreślić że mnie w ogóle nie interesują Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 01.12.2023 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 Będzie słychać, odkurzacz, psa, szpilki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.12.2023 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 Co i jak głośno będzie słychać zależ też od wykończenie podłogi.Dywan, wykładzina dywanowa tłumi dźwięki.Płytki mniej tłumią. Możesz wejść do mieszkania i posłuchać co słychać czy dopiero jest w budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts