arktyk 28.09.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 MNie okradali 3 razy podczas budowy. Ale nie gineło nic bardzo cennego ot narzędzia, stary telewizor, jakieś arkusze blachy. Po zainstalowaniu alarmu na razie nic nie ginie. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 29.09.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 U nas próbowano podpalić słup energetyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTEX73 29.09.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 05.10.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 hehe, fajny piesek,tort mu się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doris65 07.10.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Nam na razie niczego nie ukradli (budujemy od czerwca br). Mamy na działce przyczepę kampingową + stróż 24 h/dobę, ktory przy okazji wykonuje drobne prace typu: budowa kregu z kamieni na ognisko, malowanie słupków ogrodzeniowych, malowanie sztachet, sprzątanie. Owszem przyjeżdżali różni najczęsciej wieczorową porą (nawet HDS-em), ale stróż plus piesek są skuteczni. Tylko borsuki kradły nam śmieci z worka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianekK 10.10.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 U mnie co dziwne, to nie tylko że nic nie ubyło, a wręcz przeciwnie - przybyło. Przyjeżdżam pewnego dnia na budowę i patrzę, a tu leżą jakies kłody drzewa. Drewno super do kominka, pieknie obciosane, równo pocięte. Już lezy pół roku i do dzisiaj nie wiadomo kto je przywiózł. Mogę jedynie podejrzewać, że po prostu ktoś komus zlecił przewiezienie a ten ktos pomylił budowy. I tym sposobem za darmo mam opał na zimę do kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgolebiowski 14.10.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 13 opakowań styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anzys 14.10.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 skradziono mi kilka rzeczy o wartości ok. 550zł, ale co jest najdziwniejsze Policji udało się klientów złapać i jak na razie oddali 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 14.10.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 to znowu ja ukradli nam agregat prądotwórczy,ale to tylko nasza głupota ,że tam był policja sprawę umorzyła-sprawcy nie wykryto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IP 16.10.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Nam się niestety włamali i ukradli cały sprzęt tynkarzom, łącznie z agregatem. Ukradli też jeden agregat pradotwórczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.10.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 hehe, fajny piesek,tort mu się należy Raczej kawał gnata Sąsiadowi (no nie z budowy oczywiście) nutrie, które hoduje ukraść chcieli. Wiemy o tym tylko dlatego, że rano palec znalazł... w klatce. Czyj- diabli wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 16.10.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Nam zginęło 2 kg kiełbasy. Sprawcą okazał się pies sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.10.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Oddał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 16.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 A nam z budowy zginął grill. Taki najtańszy jednorazowy badziew z hipermarketu, który nowy kosztuje 10zł, a w stanie wielokrotnie używanym jego realna wartość przypuszczalnie była ujemna (znaczy trzebaby dopłacić za jego zabranie). I wielką zagadką pozostanie dla mnie po co komu to cholerstwo było. Nie wyniósł tego złomiarz, bo dużo więcej na wagę ścinków prętów zbrojeniowych się obok poniewierało i to nie zginęło. Jedyne wytłumaczenie, to że kogoś tak bardzo potrzeba grillowania ogarnęła, że po prostu musiał. I pozwolę sobie powtórzyć apel ze swojego dziennika budowy:Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, prosimy o przekazanie złodziejowi, że jakby był tak miły, to tą stertę gruzu i worków po cemencie sprzed domu też niech ukradnie. Za worki w skupie makulatury na wagę chyba więcej zarobi, niż na tym grillu, a gruz... nie wiem, gruzem może się na przykład dwa razy dziennie, w durny, pusty łeb walić, co dzień innym kawałkiem. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 16.10.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Oddał? A gdzie tam, ino pudełko w strzępkach się odnalazło Ale mu wybaczam, bo sąsiedzi wegetarianie i pies chyba mięska zbyt często nie jada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juni2 16.10.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 kabel energetyczny 5x10 ok 15 m oraz 3x 1,5 ok 50m, najgorsze są jednak zniszczenia, dokonywane przez tych nierobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 19.10.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Oddał? A gdzie tam, ino pudełko w strzępkach się odnalazło Ale mu wybaczam, bo sąsiedzi wegetarianie i pies chyba mięska zbyt często nie jada Szukaj po trawce. Na pewno oddał, tylko, że już przetworzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tufus 20.10.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Murarzom latem ukradziono rusztowanie. Po zamontowaniu okien, wyjeli jedno okno ( nie niszcząc go) i skradli przewody elektryczne i wiertarkę. Dostali się do blaszaka gdzie była betoniarka i inne cenne przedmioty ale na szczęście nic nie zabrali. Instalacje alarmową mam pociągniętą, ale czekam aż wyschną tynki i nie mocuję czujników i centrali bo ukradną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee 20.10.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Od maja zginęła tylko 2-metrowa poziomica. Mam nawet podejrzanych, ale dowodów brak, więc nic nie zrobię. Dopóki na budowie była tylko 1 ekipa był i porządek i spokój. Teraz zdarza się, że są i 3-4 ekipy, więc się wszystkiego nie dopilnuje. Włamań póki co nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Wstyd się przyznac, ale nasz domek został obrobiony 10 wrzesnia. Co nam zginęło - wszystkie rurki, kolanka...itp do montażu instalacji wodno-kanalizacyjnych - wszystkie rurki i rozdzielnie od ogrzewania podłogowego ( rurka 800 metrów) - razem 195 pozycji.... - przęsła - 2 furtki - brama 2 skrzydłowa + wszystkie śrubki itp - okno Fakro + kołnierz, które było do oddania - 11 słupków do ogrodzenia na siatkę + wszystko to co jest potrzebne do naciągnięcia i przymocowania siatki - agregat prądotwórczy, który był wypożyczony z firmy Ramirent wartość, około 18 tyś.... , nie do odzyskania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts