Scarab 11.05.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 jezeli umie szczekac czemu nie tygrysa na dzialke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.05.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 ja nie pozycze swojego tygrysa , bo go lubie, zastanawia mnie kto tak te biedne koty rozrzuca po osiedlach, dobrze jak sie ktos ulituje i wezmie lub potrzebuje i wezmie , ale co z reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicher 13.05.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Mi jeszcze nic, bo dopiero zaczynam budowę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospol1 18.05.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 witama jak rozwiazujecie sprawe przy montazu kotlowni ktos wstawia piec caly osprzet elektycke za czesto kilkadziesiat tysiecy zzotych i co spi na budowie czy ma ktos jakies rozwiazanie bo ja wlasnie to organizuje i nie wiem jak to zrobic bo przecierz piec zostaje a inni robotnicy sie zmieniaja wychodza inne firmy przychodza i co piecyk sobie stoi albo i nie ktoregos pieknego popoludnia . Jakie propozycje zabezpiecznie takich zeczy macie dla ludzi ktorzy wlasnie taki problem przerabiaja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 18.05.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Ja mam stalowe drzwi i zamek w drzwiach kotłowni, ale cały czas była otwarta. Pewnie jestem łatwowierny, ale zatrudniając ekipę (zawsze z polecenia) nie zakładam, że to potencjalni złodzieje i grubsi przekręciarze (drobiazgi oczywieście zawsze mogą się zdarzyć, jakieś "omyłkowo" zabrane narzędzia itp. , inaczej nie mógłbym ich zatrudnić. Tak samo mogliby wywieźć mi np. bramę garażową albo oszukiwać na materiałach. W sumie tych ekip na etapie wykończeniówki nie przewinęło się tak wiele, najgorzej jak kilka grup pracuje jednocześnie, wtedy ciężko dojść kto coś uszkodził lub "zgubił" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.05.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Tomasz M -masz racje . Nikt nie lubi byc na cenzurowanym , my wszyscy tez nie . Zlodzieje zdarzaja sie nie tylko na budowach.Lepiej zachowac zdrowy rozsadek, wtedy nie straci sie tylu nerwow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokar 18.05.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Podpisuję się pod powyższym postem rękami i nogami. Ponadto uważam, że nic tak nie zdaje egzaminu, jak życzliwy sąsiad, najlepiej taki, co mieszka na naszej wsi od hohoo...., albo dłużej.Pozdrawiam!pokar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 18.05.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 19.05.2005 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witam !!! A mi właśnie zapieprzyli wszystkie tuje które posadzilismy z żoną kilka tygodni temu ,aby za 2-3 lata jak wybudujemy dom podrosły na tyle aby zasłonić ogrodzenie od frontu - nie urosną (nie na naszej działce ) . pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orfelis 19.05.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 80m siatki z slupkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ja dopiero dostałam pozwolenie, a ukradli przez rok wszystko, co tam było po poprzedniej właścicielce i jej ekipie, za to znajomi wprowadzili się rok przed planowanym terminem po tym, jak im wyrwali wejściowe drzwi z futryną ale ogrodzenie? ło matko, ale ludzie są okropni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospol1 20.05.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 LUDZIE JAK MOZNA MIEC NA BUDOWIE JAKIES KOSZTOWNE RZECZY I NIE MIEC NP ALARMU WIEM ZE TO NA POCZATKU NIE MOZLIWE WIEC JA POSTAWILEM NA PSA NA BUDOWIE MAM RODWAILERA ( SORY ALE NIE WIEM JAK TO SIE PISZE ) I WILCZURA I TO SAMCE I NIE MA SILY ZEBY KTOS WSZEDL TYPU OCZEWISCIE DROBNY ZLODZIEJ ITP BO NA DOBREGO ZLODZIEJ A TO NIE MA MOCNYCH W DZIEN SA ZAMYKANE PRZEZE MNIE W TYMCZASOWYM KOJCU A W NOCY HASAJA I UWIEZCIE ZE SASIADKA KTORA MIESZKA NIE DALEKO W MOMECIE GDY ZAMONTOWALEM OKNA MOWIELA ZE PRZEZ DWIE NOCE SZCZEKALY NON STOP CO DAJE DO MYSLENIA ZE KTOS SIE CZAIL NA MOJE NOWE OKIENKA NIE CHCE MI SIE MYSLEC CO BEDZIE JAK PIEC ZA KILKANASCIE TYSIECY ZAMONTUJE LADA DZIEN I NIE BYLO BY PSOW POPROSTU CHYBA SPIE NA BUDOWIE BO INNEGO WYJSCIA NIE WIDZE POZDRAWIAM MOZE KTOS MA INNE DOBRE PATENTY AAA I WAZNE !!!!!!!!!!!!! NIE JEDEN PIES TYLKO DWA NAJLEPIEJ SAMCEPZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 20.05.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Nie musi wchodzić. Otruje psy... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospol1 20.05.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 PRZYKRO MI BARDZO ALE MOJE PSY SA NAUCZONE ZE NIE ZJEDZA NICZEGO OD NIKOGO TYLKO OD DOMOWNIKOW TAKZE NIE OTRUJE PSOW MOZE JE JEDYNIE ZASTRZELIC A TO PRZY DWOCH PSACH JEST KLOPOTLIWE A I BRON MUSI MIEC NIE WIEM CZY ZNACIE SYTUACJE ATAKOW ROTWAILEROW ONE NIE BIEGNA DO OGRODZIENIA I SZCZEKAJA TYLKO DOSLOWNIE CHOWAJA SIE I ATAKUJA OD TYLU Z NIE NACKA WIEC MYSLE ZE ZLODZIEJ SIE DWA RAZY ZASTANOWI I POJDZIE DO KOGOS INNEGO GDZIE PSOW NIE MA BO SAMI POMYSLCIE CZY WESZLI BYSCIE DO KOGOS U KOGO NA PODWORKU GANIAJA DWA 55 KG PSY ?? BO JA PRZYNAJMNIEJ NIE !!!!!!!!!!!!!!!BO TO JEST NAPRAWDE ZNACZNE RYZYKOPZDR I CZEKAM NA ODP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 20.05.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Też miałem psiaka co nie brał jedzenia od obcych także wiem ile wysiłku kosztuje wyszkolenie takiego pchlarza Znajomi też mieli, ale biedaczysko oberwał prawdopodobnie czymś co przypominało widły, zapewne przez siatkę bo nikt nie odważyłby się wejść na podwórko jeśli on go pilnował ;( Jak widzisz, zawsze znajdzie się metoda, jak się uprą to Cię okradną choćbym nie wiem co robił. Wliczając w to napad w biały dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospol1 20.05.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 tak to prawda ale to sa skarajne przypadki mozna powidziec ze w 90 % przypadkow kradzierzy z budowy dobre dwa psy dadza rade ale to prawda ze nawet ciebie w bialy dzien moga zrobic i palcem nie kiwniesz jak z bronia wejda no ale kto takie skarby trzyma na budowie zeb y im sie oplacalo wejsc jak do banku tam przynajmniej pewna kasa jest a w domu to co piec wezma ktory ma nr ident i jest go potem duzy problem sprzedac ale masz racje tyzyko jest zawsze ale LEPSZE PSY NIZ NICPZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orfelis 20.05.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 No tak pies by sie przydal. Tyle ze ja zagrodzilam polowe dzialki bo mi autostrade zrobili przez srodek. Dzialka ma 8800m2 wiec ludzie sobie zrobili skrot. Siatka byla juz na slupkach. Stala rok. Slupki zostaly obciete na samym dole jakas maszyna. Wiec nie wierze ze sasiedzi nie slyszeli, nie widzieli No coz teraz zrobie sobie plot z galezi moze nie wezma A moze i wezma na rospalke do kominka brrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orfelis 20.05.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 A znajomemu wyniesli piec za 20000zl . Zapewne panowie od montarzu okien. Jedno wstawione bylo tylko na pianke. Wycieli wyniesli i sobie poszli. Od tamtej pory spal na budowie z psem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospol1 20.05.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 WIESZ CO MAM PODOBNY A WLASCIWIE MIALEM PODOBNY PROBLEM TEZ MAM DZIALKE DUZA I W DODATKU GRANICZE ZE SZKOLA I W DODATKU NIE CHCIELI MI WYDAC ZEZW NA TE PSY WIEC WYMYSLILEM SOBIE PLOT PELNY BETONOWY O WYS 2 M A CHCIALEM NAWET 2,5 ALE ZONA SIE NIE ZGODZILA I TERAZ MAM SPOKUJ JEDNO PRZESLO WAZY CHYBA Z 250 KG WSZYSTKO BYLO ZROBIONE W DWA DNI 230 MB PLOTU ZAPLACILEM CO OK 10 000 ZL I OD TEJ PORY MI NIKT NIE WCHODZI PIESKI LATAJA I SIE NIE BOJE ZE KTOS PLOT UKRADNIE I PSY WYJDA NA ZEW A JAK KTOS WEJDZIE DO SRODKA TO......... JEGO PROBLEMPZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orfelis 20.05.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 A zezwolenie na taki plot trzeba miec? Tak sie pytam bo czytalam ze murow u nas stawiac nie wolno bo reguluja je przepisy ale moze to bylo dawno, dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts