SławekD-żonka 22.11.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Ostatnio naszemu płytkarzowi ukradli z auta wiertarkę, a stał za płotem, pod samym domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.11.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 eee, to sie nie liczy. Po pierwsze to nie wam ukradli tylko płytkarzowi, po drugie - nie z budowy tylko spoza budowy. A jakby stał pod sklepem, 200m dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 30.11.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 U nas na razie nam nic nie zginęło, głównie chyba dlatego, że budujemy się na starym osiedlu istniejącym od wielu lat gdzie obrabiający budowy raczej się nie zapuszczają. Ale moją ekipę raz obrobili na bezczelnego. Pracując na tyłach działki przy garazu ktoś wpadł do domu przez jedyne otwarte drzwi (działka ogrodzona i zamknięta) i zwinął im komórki i portfele. Sprzętu typu wiertarki, szlifierki itp nie ruszyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 30.11.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Nie moę znaleźć jednej rzeczy, ale wolę myśleć, że pies gdzieś to wywlekł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdaśP 01.12.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 U mnie zgineła poziomica, a miesiąc temu ukradli mi 2,5 tony cementu. I oczywiście nikt nic nie widział i nic nie słyszał. Policja przyjęła zgłoszenie i na tym się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 eee, to sie nie liczy. Po pierwsze to nie wam ukradli tylko płytkarzowi, po drugie - nie z budowy tylko spoza budowy. A jakby stał pod sklepem, 200m dalej? Najbliższy sklep jest dobry kilomert od domu A to miało miejsce na terenie budowy - więc się liczy a że przed progiem domu to już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 01.12.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 mi już drugiego dnia budowy nowy hydrofor przywiozłem na budowę, zostawiłem ekipie i poszedłem na działkę obejrzeć postepy. Za 10 minut już go nie było Żeby było lepiej, to jeden z robotników siedział przed domem i kręcił zbrojenia gdy z drugiej strony jakiś ...... podszedł i wyjął hydrofor przez okno Żeby mu łapy oberwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 09.12.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 40 drewnianych palet - na szczescie tylko to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 13.12.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 glazurnik na odchodne wyniosl dwie packi, mlotek i cos jeszcze - nie pamietam. a wmurowal mi zupelnie inne listwy i wmawial pozniej, ze takie kupilem. te kupione znalazlem polamane, pogiete i wcisniete w worek pelen gruzu... tynkarze wzieli jedna packe (oddali), a zostawili wykruszony lom. drugi glazurnik pomylil sie i zamiast ukladac cokoliki z juz przepolowionych plytek, cale opakowanie rozcinal na pol szlifierka katowa, plytka po plytce... az mi sie go szkoda zrobilo. jak na razie mam nadzieje, ze ktos mi obrobi piwnice w bloku, bo zostawilem tam tyle smiecia, ze az mi sie nie chce tego ruszac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 16.01.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 wczoraj zauważyliśmy ze skrzynki ZE (u mnie i u sąsiada) mają rozmontowaną tylną ściankę. Czyjaś wprawne ręka wymontowała zestaw przełaczniow pozostawiaąc tylko poucinane przewody. Nie wiem czy zgłaszac to na Policję? Niby po co - przecież i tak nie znajdą sprawców bo na podstawie czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 16.01.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Sonal zgłoś, czasem jak wyjdą w teren to potrafią złapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 16.01.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Zgłoś choćby po to by mieli zajęcie i złe statystyki. Jeśli proceder będzie się nasiłał (oby nie) to powinni częściej wysyłać patrole w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 16.01.2006 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Zgłoś, może być Ci potrzebne dla Stoenu ( sprawdzone na własnej skórze) a jak plomby Stoenowskie,całe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 17.01.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 plomby całe, bo ktoś zobrał się do tylnej ścianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 17.01.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 plomby całe, bo ktoś zobrał się do tylnej ścianki Ale i tak zgłos, bo jeszcze trafi ci sie jakiś nadgorliwy pan co to zagladac w szafkę lubi i stwierdzi ,ze tu "coś" było kombinowane , lepiej mieć kwitek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 29.01.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Niestety i ja muszę dopisać się do tego wątku Wprawdzie nic nie zginęło, ale wyrwali dechy zabezpieczające okna, wyłupali część desek z drzwi prowadzących z domu do garażu i wywlekli "kozę" i skrzynkę-przybornik z wiertłami(myśleli chyba że w środku jest wiertarka". Nie zdążyli zabrać, bo ? Może ktoś ich spłoszył? - Kto? dookoła las....żadnych lamp...Głupie uczucie....Wiesz , że ktoś "brudny" spacerował po twoim domu...MOże wróci? Myślę, że pomógł nam opiekuńczy duch naszej budowy, poważnie - bo dlaczego zostawili coś, co wcale niełatwo było wytargać przez 40-cm otwór umieszczony ok 1,5 metra nad ziemią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 03.04.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 a nam ukradli .... toalete przenosna i to w Prima Aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angi 04.04.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Nam ukradli erbetkę (czy jakoś tak się to pisze), i 20kg gwoździ(całeopakowanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 10.04.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Na razie tylko trochę drutu, bloczków nie wynieśli bo za ciężkie. Do sąsiada się włamali i stemple raczej na opał powynosili - ale palet sprzed domu co je można sprzedać - nie wzięli durnie Zobaczymy co dalej. Mam nadzieję że na moją toaletę się nie połaszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartosz01 12.04.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Nasza firma buduje do 10 domów rocznie. ukradli nam już chyba wszystko co jest potrzebne do budowy (a i nie tylko). Z tych ukradzionych rzeczy to już pewnie można byłoby postawić jakiś nieduży dom Ostatnio łupem padło prawie nowe obuwie naszego kierownika budowy, lament był na całą okolicę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts