emjot27 24.10.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 U mnie w rok temu, w nocy gwizdnęli wąż ogrodowy i chcieli ukraść 6 euro palet ale coś prawdopodobnie ich wystraszyło, bo zostawili je na łące obok i uciekli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pudelson 23.11.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Jestem w trakcie zamawiania stropów i pustaków na mur oraz kominów i nadproży. Jak sądzicie można to zostawić na budowie ogrodzonej, w środku wsi. Na gospodarczym mam kamerki i nagrywa się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 23.11.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 zawsze mozna....najwyzej kupisz jeszcze raz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 23.11.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 U mnie na wsi jacyś nietypowi złodzieje. Domu nie ruszają, bo alarm, ale blaszak już trzeci raz stracił kłódkę. Nic wielkiego w nim nie trzymamy, ale jakoś nie możemy się z nim rozstać. Zginęły śruby, wkręty i jakieś metalowe drobiazgi, Taczek i łopat nie ruszyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 15.01.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 4 rynny z dodatkami (na zamówienie) i 3 rolki siatki ogrodzenowej. Próbowali wynieść deski - pan z wózeczkiem przyjechał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adke 18.01.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Nic. W sąsiedztwie mam pałac, a przy pałacu w parku dom z lokatorami - dawnymi pracownikami PGR. Grzecznie mówię dzień dobry jak ktoś z nich przechodzi, częstuję papierosem jak poproszą, zamienię kilka zdań jak trzeba. Od 3 lat mam nieskończone ogrodzenie. Nieraz samochód otwarty nocował, różne sprzęty zostawały na trawniku i nic nie zginęło. Chyba nawet nie było takiej próby. To chyba prawda, że najlepszym zabezpieczeniem są dobrzy sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamut 74 11.02.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 a mi tępe lokalne siurki ukradły widły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 11.02.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 a mi tępe lokalne siurki ukradły widły Widać były im potrzebne - do gnoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 13.02.2011 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Nam na szczęście nic nie wynieśli. Dom bez alarmu był, bez ogrodzenia od ulicy. Teraz czasem brama zostaje nawet otwarta i dalej nic...oby tak dalej. Ale tak całkiem baz strat to się niestety nie obyło - "dzieciaki" a raczej "podpite bachory" na zakończenie roku postanowili zabawić się naszym kosztem i zniszczyli skrzynkę od prądu. Na szczęście do elektrowni należy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 13.02.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Przyjechali w nocy i zgineła brama wjazdowa+furta (takie z OBI) na samym początku mojej budowy oraz 20 workow kleju do pustaka....co się zle zaczyna to sie dobrze kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paprotnik19 15.02.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 mi gość jesienia podprowadzil na swoja budowe ok.dwóch ton piasku.Najlepsze,ze zrobil to przy uzyciu taczki.Troche się przy tym nalatał pozostawiając piękne ślady od kółka prowadzące z jednej budowy na drugą.Ręce mi opadły jak to zobaczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.02.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 mi gość jesienia podprowadzil na swoja budowe ok.dwóch ton piasku.Najlepsze,ze zrobil to przy uzyciu taczki.Troche się przy tym nalatał pozostawiając piękne ślady od kółka prowadzące z jednej budowy na drugą.Ręce mi opadły jak to zobaczyłem. wiem, ze to mało śmieszne dla Ciebie ale się uśmiałam:) głupota ludzka nie zna granic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aslom1 25.02.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Witam.Zaintrygował mnie temat,więc podzielę się jednym z wielu doświadczeń na budowie...Kupiliśmy opuszczone gosp.rolne,bez ziemi,od gminy.Po wysprzątaniu terenu z chaszczów,naprawie ogrodzeń itp,powiesiłem samodzielnie wykonaną skrzynkę pocztową (znam się na blacharstwie artystycznym).Jakież było nasze zdumienie,gdy okazało się,że ktoś ją ukradł,mało tego,razem z 2mb ogrodzenia!!!Zgłosiłem na policję...zeznając jako świadek,emeryt.-listonosz,odpowiedział,że nigdy tak pięknej skrzynki nie widział,jak długo roznosi pocztę...Na pytanie o wygląd,odpowiada-piękna ....czerwona:D:Ps.Skrzynki,ani ogrodzenia,nie odnalazłem do dziś....Minęło 17 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 25.02.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Co ukradli? Wszystko co dało się podnieść i wynieść:- pozostawione kawałki desek od ławic- stemple drewniane (nawet nie były okorowane) złożone na strychu- skrzynkę od prądu- wszystkie odcinki kabli - starannie przycięli przy samej ziemi, ścianie, podłodze- pompę głębinową ze sterownikiem i głowicą studniU sąsiada, który jeszcze nie zaczął drzwi od kontenera (miał być magazynek solidny bo z blachy). Do wiosny pewnie wyniosą mu resztę. Wszystkie sprawy zgłoszone na policję. Policja zgłosiła do prokuratury, bo duża wartość przedmiotów. Czekam na efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 26.02.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 wózek dwukołowy , taki jakie ciągają złomiarze , nie miał jednego koła , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m4rekkk 30.03.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 mi pustaki porotherm za 1 200 zl byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 01.04.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Nic. Na razie nic, puk, puk odpukać w niemalowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qnik111 12.04.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Niestety muszę się zapisać do grona okradzionych. Dzisiaj w nocy ukradli mi 20m. siatki. Dokładnie to ukradł bo ślady na polu były od jednego gościa. Niestety bardzo ciężko miał z nią iść bo ślady ciągnięcia jej prowadziły do lasu. Więc idąc za śladami jakieś 300m. znalazłem siatkę w młodych sosenkach. Miałem na niego zaczekać, ale odpuściłem, siatkę przywiozłem, niestety pogięta i nie wiem czy się ją jeszcze da założyć.Mam nadzieję że już na tym poście się nie pochwalę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tesla 16.05.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Mieliśmy dwa tygodnie temu dość dwuznaczną sytuację. W świeżo zamkniętym domu mieliśmy alarm, ale wiosną stwierdziliśmy że praktycznie cały czas ktoś będzie na budowie (dopiero ocieplamy) i poprosiliśmy w firmie ochroniarskiej o zawieszenie umowy. Trochę marudzili ale przyjęli. I dwa dni po tym jak Pan od alarmów wyłączył czujniki mieliśmy włamanie... Dwie szyby zbite, wyrwane drzwi zastępcze, ale z domu nic nie zginęło. Była wiartarka i kable ale nie zabrali. Firma ochroniarska oczywiście twierdzi że wszelkie próby łączenia ich z tym wydarzeniem to pomówienia i lepiej mieć alarm i nie szukać dziury w całym bo złodzieje wiedzą kiedy alarm działa, a kiedy nie. Mam swoje zdanie na ten temat, ale jeśli rozważacie zawieszenie umowy to się dobrze zastanówcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk64 16.05.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Na budowie pracowały jednocześnie dwie ekipy i komuś "przydał się" mój prawie nowy, kupiony za całe 45 zeta, szpadel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts