vistakril 04.12.2023 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 (edytowane) Cześć wszystkim, Mam niewykończoną piwnicę i zastanawiam się nad jej wykończeniem. Pierwszy problem jaki mam to podkład. Ten dom ma 115 lat, a betonowe ściany lekko się „łuszczą”. Gdzieś w ciągu ostatnich 100 lat ktoś przeszedł i zbudował betonową barierę wokół obwodu całej piwnicy. Bariera ta ma około 4 stóp głębokości i 4 stóp wysokości i otacza całą omegle xender piwnicę. Było trochę miejsca, w którym odpadła górna część, a to tylko 6-calowa ściana wypełniona ziemią. Czy to może wyjść? Jakiego wykonawcy muszę szukać, żeby się temu przyjrzeć? Większość polecanych to tylko generalni wykonawcy bez żadnego prawdziwego przeszkolenia, jak znaleźć człowieka od fundacji? Dzięki! Edytowane 4 Grudnia 2023 przez vistakril Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
payas60 08.12.2023 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 Myślę, że poszukałbym inżyniera budowlanego w Twojej okolicy i poprosiłbym kogoś, aby przyjechał i sporządził raport, w którym autorytatywnie odpowiedziałby na Twoje pytanie. W mojej okolicy (środkowy zachód) inspekcja i raport kosztują od 500 do 600 dolarów, ale IMHO warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chutyas5 18.04.2024 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2024 (edytowane) Myślę, że poszukałbym inżyniera budowlanego w Twojej okolicy i poprosiłbym kogoś, aby przyjechał i sporządził raport, w którym autorytatywnie odpowiedziałby na Twoje pytanie. W mojej okolicy (środkowy zachód) inspekcja i raport kosztują od 500 do 600 dolarów, ale IMHO warto Speed Test https://vidmate.bid/ . Edytowane 20 Kwietnia 2024 przez chutyas5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts