pawel8678 05.12.2023 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 Witam. Od kilku lat dostaje ogromne rachunki za gaz. Dom piętrowy po 70 metrów na poziom. W zimie rachunki za gaz wynoszą około 1500 zł miesięcznie przy temperaturze ustawionej na 18 stop. Budynek jest ocieplone prócz dachu/stropu. Piec mam zmieniony na nowy nic to nie pomogło. Chciał bym jeszcze ocieplić poddasze. Mam tam wysypany keramzyt i po prostu blachodachowke nic więcej. Ktoś mi powiedział abym na keramzyt ułożył styropian 15 cm na to folię paraizolacyjna i na to wełnę. Czy to dobry pomysł? Dziękuję z góry za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbx 05.12.2023 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 termowizja prawdę powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts