Zukate 06.12.2023 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 Dzień dobry. Jestem posiadaczka biologicznej oczyszczalni Delfin. Że względu na sól nie mogę pozwolić sobie na założenie stacji uzdatniajacej wodę. Czy dobrym pomysłem będzie uzdatniacz katalityczny? Przede wszystkim chce pozbyć się bardzo twardej wody która niestety u mnie w rejonie jest koszmarna. Proszę o jakieś porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLARSAN 07.12.2023 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 Przede wszystkim upewnij się, że nie możesz mięć zmiękczacza. Przeczytaj wpis https://www.filtry-do-wody.info/zmiekczacz-wody-a-przydomowa-oczyszczalnia-sciekow/ i obejrzyj materiał na YouTube przygotowany przez producenta oczyszczalni ścieków: "Uzdatniacze katalityczne" czy "Magnetyzery wody" czy "Uzdatniacze impulsowe" to technologia, która (jak twierdzą sprzedawcy) działa w sposób nieweryfikowalny chemicznie ani fizycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts