pattaya 13.01.2005 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 pattaya nie denerwuj się. Jestem z Tobą. Tomasz M. podał rozwiązanie zgodne z Prawem Budowlanym. Policz koszty i rób wedle uznania. Dzięki Tobie za słowa otuchy! Koszty policzyłem,wygląda to tak: -fundament 1m głęboki ,szerokość 0,4m zbrojony 4*fi10 -oczywiście najpierw wykop - na tym mur wys.2m z czapami.Mur ze specjalnych ,łupanych bloczków http://spec-bet.com.pl/pol/baza/p1i_.jpg zbrojonych co 1m prętem pionowym i dwa razy w poziomie(np po 3 i 6 bloczkach) -słupki co 4m Budowa tego "pod klucz" z materiałami,z robocizną full wypas ,nic mnie nie interesuje - ok.300zł za mb.Czyli 150zł za m2.Trwałość-kilkaset? lat,bezobsługowy,estetyczny,zatrzyma samochód prowadzony przez naćpanego małolata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 13.01.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Cóż za elegancka wymiana poglądów!. Myślę, że słowne niezręczności są tu uważane za jawną agresję. Coś mi wygląda, że powstaje mur z Fredry pomiędzy uczestnikami forum. Jakby komuś przyszła ochota na odpalenie z gwintówki w moją stronę, to potraktujcie mnie jak Papkina! Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 13.01.2005 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Pikuś! Leżeć! Nie podgrzewaj atmosfery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 14.01.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Do licha, ja ją schładzam!!. A jednak gwintówka wypaliła! ale na wiwat. Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 17.01.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Pattaya, mi osobiście się podoba bo obcy pies się nie podkopie, samochód się zatrzyma . Pewnie zrobiłbym podobnie, bo mury z klinkieru mi nie leżą, ale ja muszę i nawet chcę dopasować się z ogrodzeniem do sąsiadów. Niech sobie będzie jakaś tam harmonia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts