Przemfrac 12.12.2023 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2023 Witam, mam pytanie chciałbym wykończyć kominek taką mozaiką https://allegro.pl/oferta/mozaika-szklana-plytka-zlota-czarna-volcano-gold-11395972554 ale problem polega na tym że na zabudowie mam już położną gładź gipsową (płyta varmsen + siatka+ klej+ gładź). Jak myślicie będą się trzymać czy lepiej nie ryzykować? Ewentualnie jakiego gruntu użyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 12.12.2023 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2023 Jeżeli czas który poświeciles na napisanie tego postu poświeciłbyś na zeskrobanie gładzi już byś to wykleił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemfrac 12.12.2023 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2023 Jeżeli czas który poświeciles na napisanie tego postu poświeciłbyś na zeskrobanie gładzi już byś to wykleił. Oj raczej wątpię, skrobanie tej gładzi idzie bardzo ciężko. Myślę aby zagruntować to "Atlas grunto Plast" i na to położyć tą mozaikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts