silencer7 21.12.2023 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2023 (edytowane) Sytuacja u mnie jest taka: Pod zespołem okiennym wychodzącym na taras mam wklejoną folię EPDM. Folia przyklejona jest pod drzwiami tarasowymi w zagłębieniu a następnie jest wywinięta na podbudowę, która jest pod oknem - tak jak na poniższym rysunku. większy rysunek: https://i.imgur.com/nfstz2F.jpg Dom będzie ocieplony styropianem 20 cm, ale dookoła domu będzie cokół ze styropianu 15 cm, który będzie mniej więcej do wysokości poziomu podłogi w domu. Parapet pod drzwiami tarasowymi myślę, żeby zrobić z płytek żeby można było na nim stanąć bez obaw. W związku z tym, że pod drzwiami tarasowymi jest to zagłębienie mam wątpliwości co do pustej przestrzeni, która powstanie jeśli przykleję cokół tak jak planuję. Czy tę przestrzeń, która tam powstaje powinienem czymś wypełnić przed wykonaniem parapetu? Jak to się powinno wykonać? Edytowane 22 Grudnia 2023 przez silencer7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts