tulipanekjanek 08.01.2024 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia Witam, jesteśmy w trakcie budowy małej prywatnej przychodni medycznej (będzie ona znajdowała się w dobudówce domu jednorodzinnego), poszukuję komputera panelowego, który będzie mógł być użytkowany w przychodni. Docelowo szukamy co najmniej 3 tego typu urządzeń, do użytkowania przez pracowników przychodni jak i jeden dedykowany do użytku pacjentów. Do tej pory w poprzedniej klinice, w jakiej pracowałem miałem styczność z urządzeniami UTC-310G od Advantecha, niestety nie mam z nimi dobrych wspomnień, non stop były wysyłane na serwis, tak więc szukam zamiennika o podobnych parametrach:- Monitor 10,1"- IP65- Bez wentylatora- RAM do 8 GB- Obsługa systemu LINUX Czy ktoś z obecnych tutaj osób może polecić jakieś jeszcze inne firmy komputery panelowe, które będą niezawodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZuziaBern 17.01.2024 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia (edytowane) Cześć! Natrafiłam na Twoje pytanie całkiem przypadkiem, ale komputery panelowe to zdecydowanie rewelacyjne rozwiązanie... naprawdę Pracuje w klinice weterynaryjnej i jakiś czas temu ją modernizowaliśmy, instalowaliśmy właśnie komputery panelowe... My akurat korzystamy z Obecnie szukamy urządzeń do modernizacji oświetlenie, liczę, że również znajdę tutaj jakieś podpowiedzi, rozwiązanie Edytowane 17 Stycznia przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts