DamianLrz 09.01.2024 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia Witam. Mając do wyboru te dwa zestawy stolarki okiennej, który byście wybrali i z jakiego powodu. 1. Profil Rehau BluSynego 80 mm, Okucie RotoNX, ciepła uszczelka + klamka RotoSecustic Czy może opcję: 2. Okna Vidok z profilem Veka 82 Okucie RotoNX, uszczelka TPE + klamka RotoSwing standard Mieliście jakieś przyjemna bądź nieprzyjemne doświadczenia z tymi markami? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.01.2024 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia Rehau i veka to marki profili. To, jakie z nich wyjdą okna zależy od producenta - czy wykona je tanio, czy dobrze ? oraz od wykonawcy, który zaproponuje i dobierze i zamontuje stolarkę wg Twoich potrzeb i oczekiwań. Są firmy które zrobią tani bubel, bo klient tak sobie życzy a są i takie które robią wyłącznie dobrze lub wyłącznie tanio. Ps. Zaciekawiło mnie hasło "ciepła uszczelka". Co to takiego? Ps.2 - dopatrzyłem się marki drugich okien - Vidok. Stara, znana od lat firma. Fajnie że trwa. Tzn. że jakoś sobie radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DamianLrz 09.01.2024 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia (edytowane) Rehau i veka to marki profili. To, jakie z nich wyjdą okna zależy od producenta - czy wykona je tanio, czy dobrze ? oraz od wykonawcy, który zaproponuje i dobierze i zamontuje stolarkę wg Twoich potrzeb i oczekiwań. Są firmy które zrobią tani bubel, bo klient tak sobie życzy a są i takie które robią wyłącznie dobrze lub wyłącznie tanio. Ps. Zaciekawiło mnie hasło "ciepła uszczelka". Co to takiego? Ps.2 - dopatrzyłem się marki drugich okien - Vidok. Stara, znana od lat firma. Fajnie że trwa. Tzn. że jakoś sobie radzi. Jeśli chodzi o numer 1 - firma Abakus, numer 2 - Vidok. Masz może jakieś doświadczenia z wyżej wymienionymi firmami? Jeśli chodzi o profile i okucia to chyba podobna półka czy się mylę? Jeśli chodzi o ps - mój głupi błąd nie ciepła uszczelka tylko ciepła ramka, przepraszam Dzięki za wiadomość Edytowane 9 Stycznia przez DamianLrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.07.2024 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca iA się uczy i coraz bardziej wiarygodnie pisze. Ale linki z reklamą wrzuca niczym gówniarz z przedszkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts