Power 12.01.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 SZUKAM FIRMY KTÓRA JEST ZDECYDOWANA NA WPROWADZENIE LICENCJI DOTYCZĄCEJ ENERGI Z WODY.URZĄDZENIA TE UNIEZALEŻNIAJĄ CAŁKOWICIE OD DOSTAW PRĄDU I GAZU.JAKO JEDYNY POSIADAM LICENCJĘ NA POLSKĘ OTRZYMANĄ Z USA. Dalsze informacje i kontakt przez:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi2 12.01.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Jak z USA to chyba poważna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 12.01.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 To oni tam w Stanach nie mają elektrowni i nie używają gazu? Jednak prawda że TV i prasa kłamie Zaniepokojony o los Swiata Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.01.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Szukaj ...... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 14.01.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 SZUKAM FIRMY KTÓRA JEST ZDECYDOWANA NA WPROWADZENIE LICENCJI DOTYCZĄCEJ ENERGI Z WODY. URZĄDZENIA TE UNIEZALEŻNIAJĄ CAŁKOWICIE OD DOSTAW PRĄDU I GAZU. JAKO JEDYNY POSIADAM LICENCJĘ NA POLSKĘ OTRZYMANĄ Z USA. Dalsze informacje i kontakt przez: [email protected] Na allegro regularnie się ogłasza gość, który sprzedaje e-booka pokazującego, jak wodą zasilać samochód. Oczywiście sposób w 100% pewny i sprawdzony przez mnóstwo szczęśliwych użytkowników J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 14.01.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 O WY NIEDOWIARKI Człek licencję na zimną fuzję trmojądrową chce sprzedać a Wy co? A może to wykorzystuje energię pływów? lejesz wodę do zlewu i już działa... Algo licencja na dynamo podłączane do rury... Odkręcasz wodę w kranie i już wytwarzasz prąd... tylko przetwornicę z 110 na 230 V trzeba zainstalować.. A może jeszcze coś mądrzejszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 14.01.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Algo licencja na dynamo podłączane do rury... Odkręcasz wodę w kranie i już wytwarzasz prąd... tylko przetwornicę z 110 na 230 V trzeba zainstalować.. A może jeszcze coś mądrzejszego? jak juz masz dynamo, to ja proponuje jeszcze czystszy i pewniejszy sposób: bierzemy prądnicę, silnik elektryczny i łączymy to tak, żeby silnik kręcił wałem prądnicy a prądnica zasilała ten silnik J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 14.01.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 ja,ja sam widziałem jaka to moc spojrzcie tylko na leżącego czasami pod drzewem lub zimą na przystankutaki to się ochlał wody i zachodzi w nim taka termoreakcja , że żadne zimno nie rusza - ogrzewanie gratis z przyjemnością - tak sądzę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 14.01.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Ja to bym się nawet skusił, ale po angielskiemu nie potrafię czytać, a już rozumieć to ni w ząb i trochę sie boję, czy gościu mnie nie oszuka. A może ktoś za prowizję od zysku (oczywiście pomniejszonego o koszty wody) zgodziłby się być moim tłumaczem ?? Daję 15 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aib Marianna 14.01.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 SZUKAM FIRMY KTÓRA JEST ZDECYDOWANA NA WPROWADZENIE LICENCJI DOTYCZĄCEJ ENERGI Z WODY. URZĄDZENIA TE UNIEZALEŻNIAJĄ CAŁKOWICIE OD DOSTAW PRĄDU I GAZU. JAKO JEDYNY POSIADAM LICENCJĘ NA POLSKĘ OTRZYMANĄ Z USA. Dalsze informacje i kontakt przez: [email protected] To zapewne żart ale zapytam naiwnie o co tu chodzi i na czym toto polega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosciu01 14.01.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 jaja sam widziałem, jaka to moc czytam ten wątek - a Wy żarty sobie robicie ... to ja, ja też ach ta energia to tak dla jaj Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts