Sonika 03.03.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Eluś,wklejanie zdjęć nie jest takie skomplikowane.Załóż sobie album np. na: http://www.photosite.com lub na onecie, a potem jak już wkleisz tam zdjęcia, to ja Ci powiem resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 03.03.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Abromba - super ta Twoja łazienka -bardzo mi się podoba. świetny pomysł z rogowym kibelkiem i płytki też bardzo ładne. Wygląda jasno i ciepło.I te luksferki też fajnie położone - ekstra! Czy możesz zdradzić jakie te białe płytki,bo ktoś pytał w moim wątku o białe do mozaiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 03.03.2005 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Dzięki Sonika jak tylko się troszkę obrobię w pracy to spróbuję. Ale ja bym chciała tak wklejać jak np. abromba zaraz po tekście nie odsyłać Was do albumów. Nauczysz mnie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 03.03.2005 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Abromba To, że chcę skopiować twój pomysł. To znaczy że jest fajny. A tu jakieś wątpliwości. Ustawienie kibelka i umywalki w rządku po jednej stronie to wcale nie byłby fajniejszy pomysł. Myślę, że ten dużo lepszy . Zresztą od początku zaraziłaś mnie nim. Tyle frajdy mam dzisiaj i dobry humorek, jak je odkryłam. Napisz jak możesz skąd armatura no i ceny .Odnośnie glazury mam to samo pytanie co Mimi. Proszę o nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 03.03.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Już wklejałam to zdjęcie na forum. Ale co tam. Fajnie jest zaaranżowana ta łazienka. I do tego na temat http://www.arc.pl/images/zdjecia/mieszane/wrze00-waska.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 03.03.2005 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Dzięki fajna łazieneczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.03.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Dzięki Sonika jak tylko się troszkę obrobię w pracy to spróbuję. Ale ja bym chciała tak wklejać jak np. abromba zaraz po tekście nie odsyłać Was do albumów. Nauczysz mnie?! Pewnie, że nauczę. To nie jest wcale trudne, ale i tak musisz mieć najpierw album. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 03.03.2005 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Fajnie. Dzięki. Jak tylko założę ten album to się skontaktuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.03.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Czekam z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 03.03.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Eluś: chyba będzie szafka, ale robiona na zamówienie przez stolarza. Mimi: Nie masz pojęcia, jak mnie Twoja aprobata ucieszyła!! Ale te płytki nie są białe - to jest taki matowy kremowy zwykłe płytki Opoczna po 38 zł/m. Nie wiem, jak się dokłądnie nazywają - bo na fakturze jest "Beż mat". Mąż bardzo się uparł na takie ascetyczne płytki i znaleźliśmy je zupełnie przypadkiem. W ogóle to niesamowite, jak tanio mnie te płytki wyszły - jak w czasie poszukiwań doszliśmy do właściwie takich płytek jak te, tylko większych (włoskich) za 100 zł/m i podobnych ale szkłanych dekorów mozaikowych po 30 zł /20 cm bieżących - to powiedzieliśmy sobie "stop". No i znaleliśmy te. I jak pisałam, całość mozaiki wykorzystanej do dekorów kosztowała mnie 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 03.03.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Abromba, czy moglabys zdradzic, jakie plytki masz na podlodze? Bo wybralismy takie same scienne i szukam teraz pasujacych podlogowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 03.03.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 i fuge, pliiis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 03.03.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Płytki na podłogę też zwykłe tanie Opoczno. Fuga Sopro CArmel (nie pamiętam numeru). Niestety nie elastyczna - teraz wiem, że to błąd, bo mam podłogówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 03.03.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Zapraszam Was pod mój wątek - rozpracuję Wam tę łazieneczkę a la Abromba - jest warta uwagi,bo pomysłowa i taka przyjemna,do tego niezbyt droga.zaraz piszę na bieżąco moje pomysły.pa mimiaha - strona 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 04.03.2005 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Mimi Twoje propozycje bardzo udane. Mogłabyś je umieścić również tutaj byłaby ciągłość. Może się jeszcze komuś przyda ta propozycja. Proponowane szafki cudne, zwłaszcza mi przypadła do gustu ta półodkryta nie wiem jeszcze jak cenowo, bo zakupy w czerwcu. Ale ile można zaoszczędzić czasu jak się wie w sklepie po co się przyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 04.03.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Eluś - bardzo się ciszę z Twoich słów.Po to właśnie piszę,by łatwiej było nie pogubić się w tym wszystkim.Co do cen - nie ma problemu - zadzwoń na darmową infolinię KOŁO i od razu się wszystkiego dowiesz.To super sposób na zaplanowanie sobie wykończenia - wiesz co i wiesz za ile - łatwiej podjąć dobrą decyzję.Wątku niestety już tutaj nie przeniosę - brak czasu ostatnio daje się we znaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 04.03.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Płytki na podłogę też zwykłe tanie Opoczno. Fuga Sopro CArmel (nie pamiętam numeru). Niestety nie elastyczna - teraz wiem, że to błąd, bo mam podłogówkę. Pieknie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 14.03.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 abromba, swietny pomysl, a mozesz mi zdradzic wymiary swojej lazienki? moja to 180 x 140, a chce tam jeszcze zmiescic pralke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 16.03.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Już było!!! 1,25 na 2,3 (plus minus 5 cm - juz mi się myli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 20.03.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 abromba! Proszę piszcze o nietypowych łazienkach wąskich,długich,małych bardzo dużych.Zachęcam na tym formum do wymiany doświadczeń. Ja mam obecnie problem z małą. Również mam mała łazienkę i pomału kombinuję co z nią zrobić, z początku nie miało być w niej kabiny prysznicowej, ale konieczność szybkiego wprowadzenia się do domu, doprowadziła do tego iż zamontujemy jednak tą kabinę, gdyż duża łazienka na poddaszu, będzie później wykończona, wiec kabina jeszcze bardziej zmniejsza łazienkę. Poniżej szkic łazienki, na górze pusta, na dole jakoś tak kombinowałem (z prawej kabina prysznicowa), nie wiem czy dobrze ? http://www.republika.pl/mdzalewscy/laz.jpg z tego co zanotowałem z waszych postów to trzeba zrobić - wyposażenie łazienki, które konstrukcją zajmuje mało miejsca - jasna łazienka - ciemny poziomy pas na ścianie - narożne lustro Macie jeszcze jakieś uwagi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts