Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Może masz pomysł ma maleńką łazienkę?

Eluś

Recommended Posts

Witaj cieszę się, że ci się to podoba. Ja nie jestem żadnym znawcą tematu ale urządzałam swój dom później pomagałam znajomym którzy się w między czasie pobudowali a teraz ja znowu remontuję. Masę czasopism kupowałam z tego zakresu, w sklepie nie przeszłam obojętnie obok wystawki. Doskonale pamiętam moją fascynację modą kiedy urządzałam jeden z pokoi na żółto niebiesko, wystrój okna ,żyrandol za koszmarne pieniądze.

Przeszło mi, wzięłam poprawkę , nabrałam dystansu.

Ale wcale nie dziwię się wszystkim którzy po raz pierwszy podejmują się takiego wyzwania. Trudno się oprzeć kolorowym pismom, reklamom. Myślę też że wiele rzeczy wychodzi w praktyce.

Dlatego takie forum jest dobre pozwala nam nabrać dystansu porównać pooglądać.

To tyle filozofowania.

W sprawie łazienki na razie się nie posunęłam. Chodzi mi po głowie ta kolekcja Opoczna mozaika w kolorach żółto-pomarańczowym. Ale jej jeszcze tak dokładnie nie widziałam.

• 7 months później...
  • Odpowiedzi 63
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

abromba

właśnie oglądnęłam zdjecia twojej łazienki i mam pytanie

jaka szeroka jest scianka oddzielająca prysznic od umywalki? czy masz może zamontowene drzwi prysznicowe?

a moze mogłabyś wleić aktualne zdjecie swojej łazienki?

bo ja własnie jestem w trakcie wymyślania mojej rodzinnej 1,10 x 2,86 łazienki :)

bede miała podobnie usytuowany brodzik , tylo nie wiem jaką ściane mam zrobić.

a poza tym jeszcze w mojej łazience powinna znależc sie pralka i wymarzony bidet (wc bedzie osobno)

drzwi moge dowolnie umieścić na dłuzszej scianie.

Moze macie jakiś pomysł. Bede wdzieczna za inspiracjie i powklejanie zdjęć swoich małych łazienek.

dziekuje

Weronika

• 2 months później...

Widzę, że odświeżyłeś mój wątek. To może parę słów o realizacji mojej małej łazienki. łazienka wyszła moim zdaniem bardzo ładnie. Mimo 1,10 cm szerokości wydaje się dużo większa. A to za sprawą ułożenia dużych płytek takie wielkie prostokąty i zabawą z podwójnymi kolorami fug. To znaczy linie pionowe są w kolorze płytki zlewają się natomiast poziome są ciemne. Wrażenie jest takie, że płytki się nie kończą

Jedynym mankamentem tego projektu był fakt, że ja wstawiłam umywalkę narożną, tz.30 cm na 30 i takiej samej wielkości dwa lustra. Wygląda na pewno ślicznie jednak 30 cm lustro boczne jest moim zdaniem za wąskie. To jednak drobny mankament który tak naprawdę nie jest aż tak istotny. Może się komuś jednak przyda ta informacja. Ambroma wstawiła inny model umywalki więc u niej lustro boczne jest znacznie szersze chyba 50 cm.