jasiewykoncze 15.01.2024 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2024 Niebawem deweloper będzie mi oddawał mieszkanie ze ścianami wykończonymi tynkiem gipsowym i pomalowanymi raz na biało. Chciałbym zapytać co sądzicie o gruntowaniu i kładzeniu gładzi na takie ściany. Ma to sens? Jestem laikiem w temacie, wydaje mi się to bez sensu, ale niektórzy wykonawcy doradzają takie rozwiązanie, stąd pytanie. Będę wdzięczny za Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 15.01.2024 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2024 Ale o co konkretnie pytasz? Przecież to kwestia gustu właściela. Jednemu się podobaja gładkie ściany innemu tynki cementowo wapanienne- bardziej chropowate. Mi sobiście podobaja się obecnie gładkie ściany i tynki gipsowe szpachlowalem. Ale to kwestia indywidualna, nie do rozstrzygania na forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiewykoncze 16.01.2024 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2024 Ok rozumiem, dzięki za odpowiedź. Po prostu zastanawiałem się czy to nie jest błąd w sztuce w ten sposób robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts