zakoqa 18.01.2024 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia Cześć,Zauważyłem dziś kapiącą wodę z otworu odprężającego w górnej części ościeżnicy okna balkonowego. Mieszkanie w bloku z 2014 roku, sytuacja nie występowała wcześniej. Wie ktoś co może być przyczyną? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 18.01.2024 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia Zamarzła para wodna a teraz odmarzła i wycieka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakoqa 18.01.2024 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia Czyli uważasz, że nie ma czym się martwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 18.01.2024 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia Nie wiem, nie widziałem wiec nigdy nie wiadomo co jest przyczyną.Trzeba obserwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 18.01.2024 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia Nie wiemy w jakim systemie masz te drzwi, nie wiemy czy sa narażone na opady. Te otwory w górnych profilach są faktycznie do wentylacji, ale kanałami woda powinna spłynać do dolnego profila i tam wypłynąć. Skoro kapie u góry z jakiegoś powodu nie spływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.01.2024 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia Nie wiemy w jakim systemie masz te drzwi, nie wiemy czy sa narażone na opady. Te otwory w górnych profilach są faktycznie do wentylacji, ale kanałami woda powinna spłynać do dolnego profila i tam wypłynąć. Skoro kapie u góry z jakiegoś powodu nie spływa. Niekoniecznie. Może się wykraplać w tej komorze, górna belka jest w poziomie, więc kapie jak z parapetu. Jeśli tylko kapie, to bym się nie przejmował, ale obserwował czy będzie nadal w czasie opadów deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 18.01.2024 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia U mnie też czasami kapie, ale to nie problem. Muszę za to uważać na osy, bo lubią tam zaglądać. Jak sobie przypomnę to psikam czymś na owady od czasu do czasu, by je odstraszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts