Dragen11 25.01.2024 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia Projektując meble na wymiar pojawiają mi się takie czerwone linie jak na poniższym zdjęciu. Czy wie ktoś może w jaki sposób ukryć te linie? [ATTACH=CONFIG]467870[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 28.01.2024 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia Bawię się homestylerem od bardzo niedawna ale dzięki szybkiej próbie stwierdziłam, że takie czerwone linie to elementy które kolidują z meblem. Musisz mieć inne meble ukryte z poziomu View>...... [ATTACH=CONFIG]467914[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
priusson 01.02.2024 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego Powiedzcie mi czy ten program jest za darmo? Chciałbym pobawić się w projektowanie mojego przyszłego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts