Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dobry producent Gealan S9000

Recommended Posts

Witam wszystkich,

jestem na etapie wyboru okien do budowanego domu. Po rozmowach z ludźmi, przeczytaniu stron analiz i wysłaniu mailu z zapytaniami do różnych dostawców, zdecydowałem się na okna PCW na profilu Gealan S9000.

Niestety, bezpośredni użytkownicy okien wyprodukowanych przez lokalnego manufaktora okien odradzają okna tego konkretnego producenta. Pechowo, ten jeden producent zaopatruje w zasadzie wszystkich dystrybutorów okien w okolicy (przynajmniej jeśli chodzi o tych którzy mają w ofercie okna na ww. profilach).

Stąd moje pytanie - czy macie dobre doświadczenia z konkretnym producentem okien Gealan na terenie górnego śląska (Rybnik i okolice)? Polecicie jakiegoś dystrybutora?

Dzięki, pozdrawiam,

Rafał

Witam wszystkich,

jestem na etapie wyboru okien do budowanego domu. Po rozmowach z ludźmi, przeczytaniu stron analiz i wysłaniu mailu z zapytaniami do różnych dostawców, zdecydowałem się na okna PCW na profilu Gealan S9000.

Niestety, bezpośredni użytkownicy okien wyprodukowanych przez lokalnego manufaktora okien odradzają okna tego konkretnego producenta. Pechowo, ten jeden producent zaopatruje w zasadzie wszystkich dystrybutorów okien w okolicy (przynajmniej jeśli chodzi o tych którzy mają w ofercie okna na ww. profilach).

Śledzę branżę i różne media i takie można odnieść wrażenie, że wspomniany profil to mercedes nad dotychczasowym liderem opinii, czyli Schueco.

Co zaskakujące - żaden z producentów nie wybił się z tym oknem ponad przeciętność by jego sława rozeszła się po kraju..

Sorry za off top. To taka uwaga natury ogólnej. Szczerze życzę powodzenia w poszukiwaniu sprawdzonego, dobrego dostawcy.