kocza 12.01.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Witam, proszę pochwalcie się... jakie macie aktualnie oprocentowanie kredytów w złotych polskich? Prosze podajcie jaka stopa %, przy jakiej kwocie peelenów i na jaki okres. Z góry dzięki, kocza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocza 12.01.2005 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 acha... no i w jakim macie banku (kredycik, ofkors) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronin 12.01.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 http://www.expander.pl/expander/index.jsp?place=Menu3&news_cat_id=13&layout=1 tu powinienes znaleść większośc informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubin23 12.01.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 http://www.expander.pl/expander/index.jsp?place=Menu3&news_cat_id=13&layout=1 tu powinienes znaleść większośc informacji. Nie znalazłem tu wysokości prowizji,która nie jest bez znaczenia. Ja mam 7% na 25lat . prowizja 1.20%. BS. minimum formalności- 1.5 tygodnia i kasa (pln.)była. Czy ktoś ma korzystniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronin 12.01.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Byc może mam, byc może nie :D. Czas pokaże, ale akurat tu jestem w stosunku do Twojego oprocentowania zdecydowanym optymistą. Prowizja 0,5 % - kupon Muratora. Oprocentowanie zmienne, na początku długo było 6,48% teraz 7,64 ... jak będzie za kwartał, rok, dwa ??? Któż to wie . Rozumiem, ze masz oprocentowanie stałe ??. Formalności minimum., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts