bazylek94 30.01.2024 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia Hej, Od około roku stuka mi z komina klapa zwrotna która została zamontowana przez dewelopera.Wynalazłem na Internecie kalpe zwrotną na magnes - podobno jest to skuteczne. W załączniku zdjęcie rzutu kuchni:Klapa zamontowana przez dewelopera jest zaznaczona zielonym kółkiem na zdjęciu - jest ona prawie w kominie. Moje pytanie brzmi następująco : - czy mogę zamontować drugą klapę w miejscu nad okapem tam gdzie zaznaczyłem czerwoną kreskę? - czy wymontować starą klape przy kominie i wsadzić nową nad okap?- czy w miejsce starej wsadzić nową? Chodzi mi oto czy przy magnetycznej jak osadzę klapę daleko to czy okap da rade wyrzucać wszystkie zapachy do komina. będe wdzięczny za informacje. [ATTACH=CONFIG]467939[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]467940[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts