Piotro83ol 30.01.2024 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia Jestem zielony w kwestii materiałów więc proszę o pomoc. Mianowicie:Mam wylewany betonowy sufit/ Piętro. Jak kuli w celu przeprowadzenia rurek z dołu do góry do ogrzewania podłogowego wykuli sporą część w suficie.Czym naprawić ten ubytek w betonie aby później na ten naprawiony ubytek położyć tynk?Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 30.01.2024 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia Zostaw to tynkarzowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotro83ol 30.01.2024 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia Tynki juz mam położonoe. dziura jest głęboka na ok 3-4 cm. Skuty beton i tynk też. Może na szerokość 10-15 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 30.01.2024 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia Tynki juz mam położonoe. dziura jest głęboka na ok 3-4 cm. Skuty beton i tynk też. Może na szerokość 10-15 cm. Żle zrozumialem. Eypada uzupenić takimi zaprawami jak masz tynk. Pod narziciłbym zapra cementową z odrobina wapna- szpryc. Może nawet w 2-3 warswacha a potem tynk taki jak masz obok. Jak rurki od podłogówki Ci rozwaliły sufit nie rozumiem. Może to idze do rzozdzialacza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotro83ol 30.01.2024 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia Już postaram się wyjaśnić. Miałem położony tynk. Kładli podłogówkę i przebijali się z dołu do góry chyba do rozdzielaczy. I na dole w kotłowni jak się przebijali to skuli trochę betonu i muszę to czymś uzupełnić i na to coś uzupełnić tynkiem, wyszpachlować to i pomalować. Mam nadzieję że zrozumiale to napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts