tazuj 31.01.2024 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2024 Czy macie jakiś sposób na podciągające wodę narożniki ram okien velux?. Przez 10 lat miałem spokój okna kontrolowałem było ok. W tym roku masakra. Wewnętrzne narożniki ramy czyli te od strony pomieszczania również ciągły wodę ale jako ze znajdują się wewnątrz pomieszczenia uczerniłem je uczelniaczem dekarskim pomogło . Przestały chłonąć wodę i poprawiła się izolacyjność. Wody w tym roku dużo jesienią i zimą dużo opadów i duża wilgotność powietrza a to tego efekt czy można coś z tym zrobić? By po przeschnięciu się to nie powtrarzało?Robert ps okno nad schodami pod oknem brak kaloryfera, szprosy mam wykonane ok., okno od północy Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/276118-okno-dachowe-velux-naro%C5%BCniki-ramy-podci%C4%85gaj%C4%85ce-wykraplaj%C4%85c%C4%85-si%C4%99-wod%C4%99/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts