pattaya 31.05.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 A o co chodzi z tymi ludźmi z Radomia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Widzisz Aga - on pewnie miał na myśli płyn do mycia naczyń albo szyb. Chciał sobie gości zaprosic, zeby posprzątali Teraz Funia to mi już całkowicie w głowie zamieszałaś, jak będę się wybierać to zapytam a jkie płyny chodzi wprost bo potem przyjade nie z tymi co trzeba i co klops będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 A o co chodzi z tymi ludźmi z Radomia? Troche głupio wyszło,ale żeby się nie okazało,że jestem jakaś niefajna ogłaszam quiz. Czyje to słowa i w jakich okolicznościach wypowiedziane? Pierwszą nagrogą wycieczka do PRL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.05.2005 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 A o co chodzi z tymi ludźmi z Radomia? Wyluzuj, Pattaya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.05.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 A o co chodzi z tymi ludźmi z Radomia? Troche głupio wyszło,ale żeby się nie okazało,że jestem jakaś niefajna ogłaszam quiz. Czyje to słowa i w jakich okolicznościach wypowiedziane? Pierwszą nagrogą wycieczka do PRL. Towarzysz Gomułka wypowiedział owe słowa: "Wstyd mi za tych z Radomia", za wycieczkę dziekuje, ale nie skorzytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 31.05.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Bez piwka mam być luźny?Chociaż,szczerze mówiąc wolę wino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.05.2005 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 A o co chodzi z tymi ludźmi z Radomia? Troche głupio wyszło,ale żeby się nie okazało,że jestem jakaś niefajna ogłaszam quiz. Czyje to słowa i w jakich okolicznościach wypowiedziane? Pierwszą nagrogą wycieczka do PRL. Towarzysz Gomułka wypowiedział owe słowa: "Wstyd mi za tych z Radomia", za wycieczkę dziekuje, ale nie skorzytam Towarzysz Gomułka??? A to przypadkiem nie powiedział jakiś szeregowy delegat na niezwykle ważny zjazd w 1976? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.05.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 A o co chodzi z tymi ludźmi z Radomia? Troche głupio wyszło,ale żeby się nie okazało,że jestem jakaś niefajna ogłaszam quiz. Czyje to słowa i w jakich okolicznościach wypowiedziane? Pierwszą nagrogą wycieczka do PRL. Towarzysz Gomułka wypowiedział owe słowa: "Wstyd mi za tych z Radomia", za wycieczkę dziekuje, ale nie skorzytam Towarzysz Gomułka??? A to przypadkiem nie powiedział jakiś szeregowy delegat na niezwykle ważny zjazd w 1976? Masz racje, to nie był Gomułka, ale Jaroszewicz.. a tu masz kawałek historii: Partia bije i się cofa Wieczorem radio i telewizja nadały przemówienie Piotra Jaroszewicza oznajmiającego o cofnięciu podwyżki cen. Jednocześnie ruszyła machina propagandowa. – Wstyd mi za tych z Radomia – wyjawił premier, a środki masowego przekazu nadały komunikaty o "zakłóceniu konsultacji przez elementy chuligańskie". Posypały się rezolucje potępiające "wichrzycieli" i "warchołów". 28 czerwca na Stadionie Dziesięciolecia przybył zwołany warszawski aktyw. "Jesteśmy z Komitetem Centralnym i towarzyszem Gierkiem" – deklarowali. Dwa dni później na stadionie Radomiaka w spacyfikowanym Radomiu odbył się haniebny wiec pod hasłem "Piętnujemy tych, którzy zakłócili demokratyczny dialog partii z narodem". Podczas robotniczego protestu w 1976 r. zatrzymano około tysiąca osób. 173 osoby stanęły przed sądami. Wyroki sięgały dziesięciu lat więzienia dla Zygmunta Zabrowskiego i 9 lat dla Czesława Chomickiego. Ponad trzysta spraw skierowano do kolegiów. Wielu pracowników straciło pracę – z wilczymi biletami. Przed represjami nie broniły robotników ani związki zawodowe zrzeszone w CRZZ, ani wymiar ludowej sprawiedliwości, będący de facto wymiarem represji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Jak się historycnie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 31.05.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Pamiętam smród gazu bojowego .Czuć go było na ul.1-go Maja (dzisiaj 25-go Czerwca) jeszcze ze dwa dni.A może tak tylko pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.05.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ja tylko na chwilę bo w pracy jestem, nowe fotki na stronie forumowe grile fajowe zdjęcia.. tylko czy mógłby ktoś opowiedzieć do nich bajkę, niestety nie wszystkich poznaje na tych zdjęciach pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Dla Maksia i Whispera w zwiazku z rozwiązaniem quizu goździki http://www.olkalybowa.republika.pl/images%5B4%5D.jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 31.05.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 2500 postów stuknęło...Ha!Idę spać.Dobranoc wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Patayya gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.05.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Dla Maksia i Whispera w zwiazku z rozwiązaniem quizu goździki http://www.olkalybowa.republika.pl/images%5B4%5D.jpg. Ogłoszenie: wymienie 2 goździki na jednego tulipana, przelicznik chyba uczciwy, są chetni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.05.2005 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Olkalybowa: dziękuję za goździki, na wycieczkę do R. wybiorę się chyba wkrótce Pattaya: gratulacje maksiu: Dawno dawno temu, za górami i lasami mieszkał smok. Smok był bardzo duży i zły. Żywił sie tylko dziewicami, więc przemyślny lud tamtejszy małe dziewczynki wyprawił na wakacje, duże pozbawił cnoty i smok padł z głodu. A na zdjęciach widać: tu: http://apetrulewicz.photosite.com/Album1/P5295376.html od lewej: Martka, Abromba, za nią kawałek Goomisi, najwyraźniej zadowolony z życia Kze, na końcu yacq (czyli druga połowa Goomisi) tutaj: http://apetrulewicz.photosite.com/Album1/P5295379.html od lewej: ręka Nulli, Tusiek Nulli, pacholę Nulli (wszystko Nulli ), Martka, Abromibiątko i Abromba, Goomisia, yacq. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.05.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Olkalybowa: dziękuję za goździki, na wycieczkę do R. wybiorę się chyba wkrótce Pattaya: gratulacje maksiu: Dawno dawno temu, za górami i lasami mieszkał smok. Smok był bardzo duży i zły. Żywił sie tylko dziewicami, więc przemyślny lud tamtejszy małe dziewczynki wyprawił na wakacje, duże pozbawił cnoty i smok padł z głodu. A na zdjęciach widać: tu: http://apetrulewicz.photosite.com/Album1/P5295376.html od lewej: Martka, Abromba, za nią kawałek Goomisi, najwyraźniej zadowolony z życia Kze, na końcu yacq (czyli druga połowa Goomisi) tutaj: http://apetrulewicz.photosite.com/Album1/P5295379.html od lewej: ręka Nulli, Tusiek Nulli, pacholę Nulli (wszystko Nulli ), Martka, Abromibiątko i Abromba, Goomisia, yacq. no i stała się jasność :D dobra.. kończe bo musze wreszcie zmrużyć oko, bo już północ na zegarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Dziekuje za opis zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniska 01.06.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Z żelbetonu Właśnie dziś mieliśmy montaż. Razem z transportem wyszło 2350 Luśka, a możesz dać jakiś namiar na to szambo? oglądam Wasz dziennik już od dawna, tempo niesamowite i efekty fajowe pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 01.06.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Moniska, tu poniżej znajdziesz namiary http://www.whisperjet.neostrada.pl/salexpol.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts