Aga J.G 08.11.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Dalej nie mogę się zaeftepować... A drwala nie będzie, bo strasznie ciężko robi się zdjęcia samemu sobie rąbiącemu drewno, w dodatku przy użyciu palmtopa (bo Luśka dziś zarekwirowała aparat). A szkoda, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 A punkcik będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.11.2005 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Nie Ale jakbym zaczął prowadzić ranking, to pewnie komentarze do rozmiaru Kawiarni Klubowej by mi urosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Nie Ale jakbym zaczął prowadzić ranking, to pewnie komentarze do rozmiaru Kawiarni Klubowej by mi urosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.11.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Nie Ale jakbym zaczął prowadzić ranking, to pewnie komentarze do rozmiaru Kawiarni Klubowej by mi urosły A może i większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.11.2005 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Chcieliście to macie Zupełnie niezobowiązujący Ranking Komentarzowy 1. Aga J.G. - 7 2. Whisper - 6 3. Nulla, andrzejka, Maluszek, Luśka Whispera, Jagna, fizyk - 2 9. abromba, Martka, pattaya, rrmi, goomisia, YaMarzena, Zeljka, alfreda, zaba_gonia - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.11.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 O cholibka, no i w końcu znalazłam się w jakmś rankingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.11.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Bez interku nie ma życia... Tak sie tylko wydaje. Jest zycie tylko inne. Moze nawet lepsze. hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.11.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Chcieliście to macie Zupełnie niezobowiązujący Ranking Komentarzowy 1. Aga J.G. - 7 2. Whisper - 6 3. Nulla, andrzejka, Maluszek, Luśka Whispera, Jagna, fizyk - 2 9. abromba, Martka, pattaya, rrmi, goomisia, YaMarzena, Zeljka, alfreda, zaba_gonia - 1 O i jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.11.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Królu Wilczomlecza (co prawda, ale zawsze Krulu ) Spieszę donieść iż narzędzia ostrego wspomnianego nie uzywa się w opisany sposób, gdyż: po pierwsze primo) można sprzęt ów skasować, po drugie primo) odpryski przy kasowaniu mogą kasującego w części miękkie ugodzić, a także w części miękkie okresowo twarde, co może skutkować podniesieniem tonacji głosu Waszeo o oktaw kilka (ten argument skutecznym winien być ). Do opisanych czynności służy KLIN. Zalecana ilość sztuk 2. Aby sprostać powiedzeniu: klina klinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.11.2005 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Kroyena, mój problem polega na tym, że udało mi się kupić tylko jeden klin. A więc metodę klin-klinem moge stosować jedynie przy użyciu innych środków (substancji płynnych). W sumie nie narzekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.11.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Widzę Whisper, że Ty jesteś pożadny elektryk... No, no, no... Ponoć informatyk wszystko potrafi.. To mówisz, że ostatnia rata kredytu? Ale za to końcuweczka budowy u Ciebie... Są plusy i minusy takiej sytuacji np. trzeba będzie połacić już ratę kapitałową i odsetkową, ale za to dom powinien być już gotowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.11.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Chcieliście to macie Zupełnie niezobowiązujący Ranking Komentarzowy 1. Aga J.G. - 7 2. Whisper - 6 3. Nulla, andrzejka, Maluszek, Luśka Whispera, Jagna, fizyk - 2 9. abromba, Martka, pattaya, rrmi, goomisia, YaMarzena, Zeljka, alfreda, zaba_gonia - 1 A ten ranking to na czym polega? Też punkty sa jak na RW..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.11.2005 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Widzę Whisper, że Ty jesteś pożadny elektryk... No, no, no... Ponoć informatyk wszystko potrafi.. To mówisz, że ostatnia rata kredytu? Ale za to końcuweczka budowy u Ciebie... Są plusy i minusy takiej sytuacji np. trzeba będzie połacić już ratę kapitałową i odsetkową, ale za to dom powinien być już gotowy.. Kze, ja już chcę płacić całą ratę - choćby po to, żebym wiedział ile tego naprawdę będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.11.2005 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Chcieliście to macie Zupełnie niezobowiązujący Ranking Komentarzowy 1. Aga J.G. - 7 2. Whisper - 6 3. Nulla, andrzejka, Maluszek, Luśka Whispera, Jagna, fizyk - 2 9. abromba, Martka, pattaya, rrmi, goomisia, YaMarzena, Zeljka, alfreda, zaba_gonia - 1 A ten ranking to na czym polega? Też punkty sa jak na RW..?? Wiedziałem... wystarczy jakikolwiek ranking z punktami, żeby kze się zainteresował :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.11.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Chcieliście to macie Zupełnie niezobowiązujący Ranking Komentarzowy 1. Aga J.G. - 7 2. Whisper - 6 3. Nulla, andrzejka, Maluszek, Luśka Whispera, Jagna, fizyk - 2 9. abromba, Martka, pattaya, rrmi, goomisia, YaMarzena, Zeljka, alfreda, zaba_gonia - 1 A ten ranking to na czym polega? Też punkty sa jak na RW..?? Wiedziałem... wystarczy jakikolwiek ranking z punktami, żeby kze się zainteresował :lol: No pewnie!! Ja współzawodnictwo mam we krwi... Bardzo lubię rywalizować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.11.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Widzę Whisper, że Ty jesteś pożadny elektryk... No, no, no... Ponoć informatyk wszystko potrafi.. To mówisz, że ostatnia rata kredytu? Ale za to końcuweczka budowy u Ciebie... Są plusy i minusy takiej sytuacji np. trzeba będzie połacić już ratę kapitałową i odsetkową, ale za to dom powinien być już gotowy.. Kze, ja już chcę płacić całą ratę - choćby po to, żebym wiedział ile tego naprawdę będzie Teraz franek wysoko stoi, tak więc lepiej wypłacać raty niż je spłacać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.11.2005 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Widzę Whisper, że Ty jesteś pożadny elektryk... No, no, no... Ponoć informatyk wszystko potrafi.. To mówisz, że ostatnia rata kredytu? Ale za to końcuweczka budowy u Ciebie... Są plusy i minusy takiej sytuacji np. trzeba będzie połacić już ratę kapitałową i odsetkową, ale za to dom powinien być już gotowy.. Kze, ja już chcę płacić całą ratę - choćby po to, żebym wiedział ile tego naprawdę będzie Teraz franek wysoko stoi, tak więc lepiej wypłacać raty niż je spłacać... Ano... Frankenstein z Mulatem poparli Kaczki i franek poleeeciał do góry http://img499.imageshack.us/img499/2455/kwa8fi.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 11.11.2005 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Ech, dawno nie zaglądałam, co tu się dzieje, jeden młyn A co do budowy ( jakiej budowy???? ), znaczy domu to superancko się porobiło u Ciebie. TRzymam kciuki za dalsze poczynania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.11.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Ale ładnie się robi u was Pięknie zrobiona ta podbitka Ja też tak chcę Kurcze ja też będę miała białe rynny i wykończenie Whisper czemu o tych flagach nie przypomniałeś przed świętem Ja nie wywiesiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts