NatkaB 14.11.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 6 listopada 2005 Rzekł tedy Whisper do niewiasty: "Podejdź tu". A ona podeszła. I rzekł: "Naciśnij przycisk". A ona to uczyniła. I rzekł Whisper: "Niech się stanie światło". I stało się światło. Księga Whisperów, strona 3, post 159 Popłakałam się ze śmiechu!! Whisper, jesteś WIELKI ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.11.2005 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Whisper, jeśli chodzi o parkiet, o czym gadaliśmy, to: http://www.sg.com.pl ja u nich kupiłem. Ale ja bym zrobił inaczej, zresztą wiesz... Wiem. Ja też mam ochotę zrobić inaczej, zresztą wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.11.2005 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Rany, jakaś impreza się szykuje?? Mogę przyjść, mogę? Powiedzcie że mogę... Prrrrrrrroszę! Zapytaj sie Luski A ona już zaproszona? Nic mi nie powiedziała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.11.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.11.2005 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 6 listopada 2005 Rzekł tedy Whisper do niewiasty: "Podejdź tu". A ona podeszła. I rzekł: "Naciśnij przycisk". A ona to uczyniła. I rzekł Whisper: "Niech się stanie światło". I stało się światło. Księga Whisperów, strona 3, post 159 Popłakałam się ze śmiechu!! Whisper, jesteś WIELKI ) Cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 14.11.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 14 listopada 2005 Rano wymieniam urządzenie na nowe. Firma Kinzo mnie ma serwisu w Polsce (póki co), więc wszystkie reklamacje rozpatrywane są natychmiast na korzyść klienta i kończą się wymianą na nowy sprzęt. A okres gwarancji trwa dwa lata. OK, jak mi się popsuje, to znowu wymienię. Mój tata wymyślił taki sam patent na szlifierki: w Nomi wymienili trzy razy - za czwartym to już się krzywili, że chyba psuje specjalnie, albo używa w sposób "nie amatorski". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.11.2005 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Mój tata wymyślił taki sam patent na szlifierki: w Nomi wymienili trzy razy - za czwartym to już się krzywili, że chyba psuje specjalnie, albo używa w sposób "nie amatorski". Wiadomo, że ten sprzęt jest gorszej jakości. Jak się używa trochę częściej, to te wszystkie plastiki w środku lecą... A co do "amatorsko" - "nie amatorsko": zawodowiec sprzętu za 50 złotych używał nie będzie, bo by mu się psuł co chwilę i więcej strat by poniósł z powodu przestoju, niż by zaoszczędził. A w ogóle to w takich wypadkach należy prosić o wykładnię "użytku amatorskiego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Amatorski nie amatorski a o parapetówce dalej cicho sza Zły to może dzień miałeś ale na Luśce sie odgrywac nie musisz Ci faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.11.2005 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Amatorski nie amatorski a o parapetówce dalej cicho sza Zły to może dzień miałeś ale na Luśce sie odgrywac nie musisz Ci faceci Ja na niej??? Chyba odwrotnie - dostałem op... za coś co już było ustalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Amatorski nie amatorski a o parapetówce dalej cicho sza Zły to może dzień miałeś ale na Luśce sie odgrywac nie musisz Ci faceci Ja na niej??? Chyba odwrotnie - dostałem op... za coś co już było ustalone A co Ty nie wiesz że kobieta zmienna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.11.2005 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Amatorski nie amatorski a o parapetówce dalej cicho sza Zły to może dzień miałeś ale na Luśce sie odgrywac nie musisz Ci faceci Ja na niej??? Chyba odwrotnie - dostałem op... za coś co już było ustalone A co Ty nie wiesz że kobieta zmienna jest Wiem aż za dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.11.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 I tak by nie miała tych Legrandów - nie ma ramek poczwórnych. No nie wiem, nie wiem. Tak ogólnie to Legrand robi poczwórne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.11.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Mysle, że 14 listopada to poprostu był zły dzień... Dziś będzie lepszy i wszystko ułozy sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.11.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Amatorski nie amatorski a o parapetówce dalej cicho sza Zły to może dzień miałeś ale na Luśce sie odgrywac nie musisz Ci faceci Ja na niej??? Chyba odwrotnie - dostałem op... za coś co już było ustalone A co Ty nie wiesz że kobieta zmienna jest Wiem aż za dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.11.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 I tak by nie miała tych Legrandów - nie ma ramek poczwórnych. Whisperku jak sie dobrze przyjrzysz to w pracy zobaczysz poczwórne ramki Legranda Jak nie wierzysz zapytaj Stasia elktryka ............ zartowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 15.11.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Whisper. Nie wprowadzaj sie do niedokonczonego domu. Wykoncz go prawie na tip top. Nie rob prowizorek bo sa najtrwalsze. I ty i Luska bedziecie szczesliwsi w domu skonczonym i urzadzonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.11.2005 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 I tak by nie miała tych Legrandów - nie ma ramek poczwórnych. Whisperku jak sie dobrze przyjrzysz to w pracy zobaczysz poczwórne ramki Legranda Jak nie wierzysz zapytaj Stasia elktryka ............ zartowalem Zamilcz, Jajcuś... Nawet mi o nim nie przypominaj. A swoją drogą to dość skutecznie się z nim mijam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.11.2005 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Whisper. Nie wprowadzaj sie do niedokonczonego domu. Wykoncz go prawie na tip top. Nie rob prowizorek bo sa najtrwalsze. I ty i Luska bedziecie szczesliwsi w domu skonczonym i urzadzonym. Hmmm... to jeszcze z rok bym musiał poczekać Ogrodzenie, brama, jakoaś kostka, zagospodarowanie terenu, drzewka... No i kasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.11.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 I tak by nie miała tych Legrandów - nie ma ramek poczwórnych. Whisperku jak sie dobrze przyjrzysz to w pracy zobaczysz poczwórne ramki Legranda Jak nie wierzysz zapytaj Stasia elktryka ............ zartowalem Zamilcz, Jajcuś... Nawet mi o nim nie przypominaj. A swoją drogą to dość skutecznie się z nim mijam... Chyba sie nie dziwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.11.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Zdjęcia, zdjęcia chcemy zdjęcia... Kto to tak krzyczy? Na mnie nie patrzcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts