Whisper 15.11.2005 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Zdjęcia, zdjęcia chcemy zdjęcia... Kto to tak krzyczy? Na mnie nie patrzcie... Przecież to z chorwackim akcentem było, Ciebie Zeljka to na kilometr poznam Już są zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.11.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Zdjęcia, zdjęcia chcemy zdjęcia... Kto to tak krzyczy? Na mnie nie patrzcie... Przecież to z chorwackim akcentem było, Ciebie Zeljka to na kilometr poznam Już są zdjęcia. Whisper, to bylo dobre!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.11.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 No fakt, cos trzeba z tym wszystkim zrobić... Ale co? I jak? Oj, jak ja się boje wykończeniówki... p.s. Kiedyś mówili mi ze mam akcent ze Śląska a teraz już nie poznają, że nie jestem stad... Ale, czy prawdę mówią tego nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.11.2005 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Bój się, masz rację.A dziś z Luśką doszliśmy do wniosku, że rozłożenie budowy na dwa lata to wcale nie jest głupi pomysł. Przez zimę można spokojnie pozastanaiwać się nad wykończeniówką. W następnym życiu bedę wiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.11.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 To, to, to... parapetówa dopiero za rok? łomatko, aż się jąkać zaczęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.11.2005 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 To, to, to... parapetówa dopiero za rok? łomatko, aż się jąkać zaczęłam Nie, tak długiego leżakowania to żadne tanie wino nie przetrzyma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.11.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 No to rzeczywiście masz ciekawe rozwiązania... Może lepiej nie polecaj innym tych glazurników... Niemniej kran jest na prawdę .. orginalnie zamontowany.. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.11.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Chciałam powiedzieć, że bardzo podoba mi się ten karanik w pom. gosp. - jest tak zawadiacko przekręcony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.11.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 kranik bardzo technicznie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.11.2005 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 No to rzeczywiście masz ciekawe rozwiązania... Może lepiej nie polecaj innym tych glazurników... Niemniej kran jest na prawdę .. orginalnie zamontowany.. Gratulacje! Dzięki! To był pierwszy w życiu zamontowany przez mnie kran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.11.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 No to rzeczywiście masz ciekawe rozwiązania... Może lepiej nie polecaj innym tych glazurników... Niemniej kran jest na prawdę .. orginalnie zamontowany.. Gratulacje! Dzięki! To był pierwszy w życiu zamontowany przez mnie kran. Ja do tej pory jeszcze żadnego nie zamontowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.11.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Whisper super ten kranik. Inne zamontuj tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayak 16.11.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Witajcie Whispery Wasz dziennik był pierwszym który przeczytałam na tym forum- codziennie wracam zeby zobaczyc co u Was nowego. Jadac z mojej dzialeczki wypatrywalam nawet zoltego domku w Rudej, ale nie chcial mi wpasc w oko. Jestescie dla mnie niesamowita motywacja- to tempo jest naprawde oszalamiajace! Kranik jest bardzo designerski- na pewno nikt tak nie ma A ten granit moze czyms pokryc? Sa takie maczki udajace powoloke z marmuru czy granitu Rzeczywiscie wyglada to nienajlepiej. Za jakis czas pozwole sobie usmiechnac sie o kilka namiarow. (ale nie na Stasia elektryka czy glazurnikow ) Mysle ze i tak statystycznie mieliscie sporo swietnych ekip prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.11.2005 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 No to rzeczywiście masz ciekawe rozwiązania... Może lepiej nie polecaj innym tych glazurników... Niemniej kran jest na prawdę .. orginalnie zamontowany.. Gratulacje! Dzięki! To był pierwszy w życiu zamontowany przez mnie kran. Ja do tej pory jeszcze żadnego nie zamontowałem... Wszystko przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.11.2005 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Whisper super ten kranik. Inne zamontuj tak samo Goń się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.11.2005 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Witajcie Whispery Wasz dziennik był pierwszym który przeczytałam na tym forum- codziennie wracam zeby zobaczyc co u Was nowego. Jadac z mojej dzialeczki wypatrywalam nawet zoltego domku w Rudej, ale nie chcial mi wpasc w oko. Bo nas trudno znaleźć, oj trudno Jestescie dla mnie niesamowita motywacja- to tempo jest naprawde oszalamiajace! Nas też oszałamia. Za szybko to wszystko, wykończeniówka moglaby się pociągnąć troche dłużej - byłby czas na zastanowienie. Kranik jest bardzo designerski- na pewno nikt tak nie ma A ten granit moze czyms pokryc? Sa takie maczki udajace powoloke z marmuru czy granitu Rzeczywiscie wyglada to nienajlepiej. Pomyślimy... na razie jetsem wkurzony, nie wiem co jutro zrobię glazurnikom Za jakis czas pozwole sobie usmiechnac sie o kilka namiarow. (ale nie na Stasia elektryka czy glazurnikow ) Mysle ze i tak statystycznie mieliscie sporo swietnych ekip prawda? Większość była super. Tylko Stasio, Frędzle i glazurnicy nam nie dopisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.11.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Rozlozenie budowy na dwa sezony to bardzo dobry pomysl. A i hydraulike i glazure mozna samemu polozyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.11.2005 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Oby nie z takim efektem jak moje przymocowanie kranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.11.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Bo ty nie miales wyboru. Musiles krzywo przykrecic. Gdybys najpierw ukladal rury potem glazure to kranik by ci wyszedl rowno ale nieorginalnie. Robilbys wolniej ale dokladniej. Ekipy musza sie spieszyc bo inaczej im sie nie kalkuluje. A jak sie spiesza to partacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.11.2005 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Nic, jutro zamierzam kran odkręcić, wsadzić dwie znalezione uszczelki (po cholerę one???) i przykręcić go jeszcze raz. Równo! No, równiej niż jest teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts