Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No fakt, cos trzeba z tym wszystkim zrobić... Ale co? I jak? Oj, jak ja się boje wykończeniówki...

p.s.

Kiedyś mówili mi ze mam akcent ze Śląska :D a teraz już nie poznają, że nie jestem stad... 8) Ale, czy prawdę mówią tego nie wiem... :wink:

No to rzeczywiście masz ciekawe rozwiązania... Może lepiej nie polecaj innym tych glazurników... :evil:

Niemniej kran jest na prawdę .. orginalnie zamontowany.. 8) :lol: Gratulacje!

Dzięki! To był pierwszy w życiu zamontowany przez mnie kran.

Ja do tej pory jeszcze żadnego nie zamontowałem... :oops:

Witajcie Whispery :D

Wasz dziennik był pierwszym który przeczytałam na tym forum- codziennie wracam zeby zobaczyc co u Was nowego. Jadac z mojej dzialeczki wypatrywalam nawet zoltego domku w Rudej, ale nie chcial mi wpasc w oko.

Jestescie dla mnie niesamowita motywacja- to tempo jest naprawde oszalamiajace!

Kranik jest bardzo designerski- na pewno nikt tak nie ma ;)

A ten granit moze czyms pokryc? Sa takie maczki udajace powoloke z marmuru czy granitu :-? Rzeczywiscie wyglada to nienajlepiej.

Za jakis czas pozwole sobie usmiechnac sie o kilka namiarow. (ale nie na Stasia elektryka czy glazurnikow ;) ) Mysle ze i tak statystycznie mieliscie sporo swietnych ekip prawda?

No to rzeczywiście masz ciekawe rozwiązania... Może lepiej nie polecaj innym tych glazurników... :evil:

Niemniej kran jest na prawdę .. orginalnie zamontowany.. 8) :lol: Gratulacje!

Dzięki! To był pierwszy w życiu zamontowany przez mnie kran.

Ja do tej pory jeszcze żadnego nie zamontowałem... :oops:

Wszystko przed Tobą :D

Witajcie Whispery :D

Wasz dziennik był pierwszym który przeczytałam na tym forum- codziennie wracam zeby zobaczyc co u Was nowego. Jadac z mojej dzialeczki wypatrywalam nawet zoltego domku w Rudej, ale nie chcial mi wpasc w oko.

Bo nas trudno znaleźć, oj trudno :)

Jestescie dla mnie niesamowita motywacja- to tempo jest naprawde oszalamiajace!

Nas też oszałamia. Za szybko to wszystko, wykończeniówka moglaby się pociągnąć troche dłużej - byłby czas na zastanowienie.

Kranik jest bardzo designerski- na pewno nikt tak nie ma ;)

A ten granit moze czyms pokryc? Sa takie maczki udajace powoloke z marmuru czy granitu :-? Rzeczywiscie wyglada to nienajlepiej.

Pomyślimy... na razie jetsem wkurzony, nie wiem co jutro zrobię glazurnikom :evil:

Za jakis czas pozwole sobie usmiechnac sie o kilka namiarow. (ale nie na Stasia elektryka czy glazurnikow ;) ) Mysle ze i tak statystycznie mieliscie sporo swietnych ekip prawda?

Większość była super. Tylko Stasio, Frędzle i glazurnicy nam nie dopisali.

Bo ty nie miales wyboru. Musiles krzywo przykrecic. Gdybys najpierw ukladal rury potem glazure to kranik by ci wyszedl rowno ale nieorginalnie. Robilbys wolniej ale dokladniej. Ekipy musza sie spieszyc bo inaczej im sie nie kalkuluje. A jak sie spiesza to partacza.