Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Whisperów

Whisper

Recommended Posts

Whisperku - nie przejmuj się. Z tego co w sobotę widziałam to termin przeprowadzki w grudniowy jest realny :D A, że nie będzie kilku luster a że blat w kuchni bedzie inny to nic - zawsze to można dokupić jak przypłyną pieniążki albo wymienić na ten docelowy. A zresztą widziałeś w naszej chałupce tyle, rzeczy jeszcze nie ma i daje się mieszkać. Trzymam kciukasy za Waszą przeprowadzkę :D I jeszcze jedno w realu Wasza chałupka jest bardzo fajna :D i bardzo podoba mi się ten pistacjowy (chociaż wg mnie to zielony groszek) kolor :D

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Whisper w naszych obliczeniach brakuje duzo więcej i jakos się nie martwię,w przeprowadzkę nie wątpię bo nie będziemy mieli wyjścia :wink: :)

Dacie radę :) a Ty nie wyciągaj czarnych myśli 8)

Ps.Jak juz się zdecydujesz na tą ulicę todaj znaćspróbuje załatwić jakiś chętnych :wink: :)

Whis ty sie miotasz.

Miotam sie, fakt :lol:

Ze spokojem człowieku.

Wszystko w swoim czasie.

Przegląd zasobów.

Co tam jeszcze jest.

Nic nie widzę... dno ani chybi.

Cytrynka na starszą.

Ona już jest starsza. Poza tym ma u nas dożywocie. A skoro o samochodzie mowa - przydałby się drugi :roll:

Znam ludzi, którzy przeszli do nowego se starą kuchnią.

Należałoby z tego wnioskować, że mieli kuchnię. My nie mamy. Jak się wciąż wynajmuje, to mało człowiek ma mebli.

Tak wiem, ale jak to będzie wyglądać? Ano pewnie będzie wyglądać na jakieś +15k, jeżeli dołożyć AGD.

Z AGD mamy pralkę. I czajnik elektryczny. I robota kuchennego. Ale w pralce się zupy nie ugotuje, chociaż w czajniku już można by było próbować. Poza tym i tak najważniejszym meblem w całym domu będzie zmywarka (której jeszcze nie mamy, ale której wyczekujemy niczym obniżki podatków).

Po stronie kosztowej utrzymanie należy skalkulować. Zakupy typu objazdówka po hurtowniach ograniczyć do raz w tygodniu.

I jeszcze parę innych nie dotykanych dotychcas zasobów jeszcze sam znajdziesz.

Mam dwa zasoby, VISA i Mastercard. Ale oba były wielokrotnie dotykane, nierzadko brutalnie.

Dacie radę (oczywiście :roll: ). Oczywiście :wink: .

Chyba nie mamy innego wyjścia :lol:

Ps.Jak juz się zdecydujesz na tą ulicę todaj znaćspróbuje załatwić jakiś chętnych :wink: :)

Ja nie wiem czy Luśka mi pozwoli :oops: Poza tym wolałbym raczej chętne.

Jak Ci już Luska pozwoli 8) to ja postaram się znaleźć te chetne :wink: :)

Znajdź chętne, zobaczę czy warto Luśce drobiazgami głowę zawracać :lol: :wink:

:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Tylko jeszcze cennik podaj :wink: :) 8)

Kup lancuchy. Na pewno sie przydadza a wyjdzie zdecydowanie taniej. Ja nawet na zimowkach przy duzym sniegu nie moglem ruszyc w zeszlym roku.

Woz zawsze ze soba lopate, jakas wykladzine a najlepiej kogos do popchniecia.

...worek piasku i czerwoną "materię" (zalecenia amerykanskiego ośrodka badań wypadków). Większość ludzi ginęła pod śniegiem bo nie było ich widać (brak czerwonej materii).

Pozdrawiam

Ja nie mam czasu na kupowanie opon! Poza tym dziś śnieg nie padał. A skoro nie padał, to po co mam kupować? Będę chciał kupic jak spadnie... ;)

Naprawdę nie miałem czasu. Może w sobotę. Albo w przyszłym tygodniu.

A może kupić zmiowe i jeździć przez cały rok - zawsze to mniesze ryzyko :D

Pozdrawiam

Ja przezylem juz jedna zime wiem wiem co mowie. Do domu od asfaltu mam podobny kawalek coty. Lopata przydala mi sie nie raz. Do popychania jednego wieczoru musialem sciagnac z domu siostre o polnocy bo inaczej zostawilbym samochod na srodku drogi 500 metrow od domu.

A ja mam lekki samochod.