Whisper 26.11.2005 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Przecież napisałem, że cytuję wybiórczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.11.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 37. strona komentarzy!! Czy ma lub miał ktoś więcej? Bo jak nie to Whisperowi należy się jakaś nagroda od Redakcji.., za najwięcej komentarzy do dziennika... Co Ty na to Maksiu? Będzie jakaś reakcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.11.2005 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 No to nagroda ma być od maksia czy od Redakcji ? Maksiu, dasz mi medal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.11.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Wszystko jedno, nie bądź taki drobiazgowy.., ważne aby była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.11.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 No to nagroda ma być od maksia czy od Redakcji ? Maksiu, dasz mi medal? nie rozdaje medali.. od tego sa inni.. ja tylko staram sie pilnowac aby był porządek... mówiąc innymi słowy.. ja tu tylko sprzątam.. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.11.2005 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 No dobra, to sam się udekoruję. Za jeden z bardziej komentowanych wątków dziennikowych odznaczam się takim skromnym orderem:http://www.medals.org.uk/pakistan/images/pakistan001.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 27.11.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Whisperku Jak już zdecydujecie się na sprzęt kuchenny, to wyślij mi listę z najniższymi cenami jakie znajdziecie, sprawdzę ćzy uda się je załatwić taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.11.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Na pewno z kominkiem będzie OK. Ja mysle, że limit pecha już wykorzystałeś... A armatura Grohe jest jedna z lepszy. Gratuluję wyboru, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 28.11.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 A ja będę złośliwy i zapytam czy pralkę już masz skoro w kalkulacjach cenowych jej nie uwzględniasz? A żeby Cię pocieszyć przypomnę że ja to wszystko kupowałem dwa razy - bo pierwszy zestaw mi ukradli ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 A ja będę złośliwy i zapytam czy pralkę już masz skoro w kalkulacjach cenowych jej nie uwzględniasz? A żeby Cię pocieszyć przypomnę że ja to wszystko kupowałem dwa razy - bo pierwszy zestaw mi ukradli ... Pozdrawiam Bogus nie strasz!!! Ale powaznie, strasznie to co Ci sie przytrafilo... Widze, że Whisper sam sobie poradzil z medalem... No i slusznie... A kiedy ta przeprowadzka? Bo prezenty trzeba zaczac szykowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.11.2005 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 A ja będę złośliwy i zapytam czy pralkę już masz skoro w kalkulacjach cenowych jej nie uwzględniasz? To akurat mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 28.11.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 A kiedy ta przeprowadzka? Bo prezenty trzeba zaczac szykowac... Przeprowadzkę planujemy tuż przed świętami, bo wtedy ma być montaż kuchni. A co do prezentów Zeljka, to szykuj, szykuj... nie musisz się ograniczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 28.11.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 W dzienniku widziałem płytę gazową , a skąd u Was gaz ? Z butli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 28.11.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 maxymov, gaz będzie z butli póki co. Nie wyobrażam sobie gotowania na nie-gazie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 28.11.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Ja też nigdy nie gotowałem na nie-gazie ale zdecydowałem się spróbować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 28.11.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Luśka, A masz kogoś kto podłączy tę butlę, bo ja póki co znalazłam tylko takich co to chętnie sprzedadzą, ale nie wiedzą kto montuje (BP, Shell). Oczywiście, ze ogień pod garnkiem MUSI być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 29.11.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Odnośnie ognia pod garnkiem to mam akurat odmienne zdanie (z najbliższej rodziny znam przypadek spalenia się domu - przyczyną była nieszczelność w rurce łączącej butlę z kuchenką gazową) .... Whisper - w sprawie tłuczna rzuć może okiem na grupę Grodziską - http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=19329&start=2940. Nie są to dokładnie twoje okolice ale chłopcy akurat organizują sobie takie utwardzenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.11.2005 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 _bogus_ dzięki, już zapriviłem do Sensera. Co do gazu to będę dbał o szczelność rureczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.11.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Luśka chyba jesteś w swoim zywiole takie wybieranie sprzętów Extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.11.2005 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Ehm... to ja wybierałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts