Aga J.G 13.03.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 My na nasza nie musimy jechać wystraczy wyjśc na spacer Chyba musze probić zdjęcia bo nie wiadomo kiedy znowu będzi etyle śniegu Whisper trzymam kciuki za kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.03.2005 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Maluszku u mnie sprawę komplikuje fakt, że moja pensja zasadnicza to tylko jeden ze składników płacy - oprócz tego dostaję też dodatek stażowy (w końcu już parę lat się w tej firmie przepracowało), dodatek za urlop (nie mam zielonego pojęcia dlaczego, ale za każdy dzień urlopu dostaję jakieś ekstra pieniądze) i dodatek za dyżury w soboty, niedziele i święta. Gdybym dostawał tylko pensję, nie byłoby problemu. Brzmi to tak swojsko, że chyba się domyślam gdzie pracujesz Oj, chyba ciężko się domyślać, bo w ten sposób pracuje mnóstwo ludzi - od "mundurówki" do pracowników gazowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.03.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Whisper, to Ty pewnie jesteś mundurowym pracownikiem Gazowni! Zgadłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.03.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Maluszku u mnie sprawę komplikuje fakt, że moja pensja zasadnicza to tylko jeden ze składników płacy - oprócz tego dostaję też dodatek stażowy (w końcu już parę lat się w tej firmie przepracowało), dodatek za urlop (nie mam zielonego pojęcia dlaczego, ale za każdy dzień urlopu dostaję jakieś ekstra pieniądze) i dodatek za dyżury w soboty, niedziele i święta. Gdybym dostawał tylko pensję, nie byłoby problemu. Brzmi to tak swojsko, że chyba się domyślam gdzie pracujesz Oj, chyba ciężko się domyślać, bo w ten sposób pracuje mnóstwo ludzi - od "mundurówki" do pracowników gazowni A już się ucieszyłam, że mamy coś wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Ja też mam taki system pracy tylo mi nie placą ani za święta ani za godziny nocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.03.2005 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Sonika: A już się ucieszyłam, że mamy coś wspólnego A kto powiedział że nie mamy? Jagna: Whisper, to Ty pewnie jesteś mundurowym pracownikiem Gazowni! Zgadłam? Nie... ale podoba mi sie Twój tok rozumowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 16.03.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 a mówiłam, żebyś spróbował w Raiffeisenie. Ale, że rzadko się odzywam, to pewnie nie usłyszałeś. Ja dostałam promesę już dawno, w dniu dzisiejszym złożyłam komplecik dokumentów ( bierzemy kredyt na dokończenie budowy - za wycenę stanu obecnego zapłaciłam 400 zł ) i kaskę powinnam mieć w przyszłym tygodniu, a że pracuję w zaprzyjaźnionej firmie, to jeszcze zeszli z prowizji . Wspomniałeś w dzienniku, że Raiffeisen ma u Ciebie w firmie jakąś ofertę specjalną - sprawdź czy przypadkiem nie masz obniżonej prowizji za udzielenie kredytu. W razie czego, może uda się coś " wynegocjować ". Gdybyś miał pytania sąsiedzie, to wal jak w dym. pozdrawiam Was oboje gohna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.03.2005 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Słyszałem, słyszałem. Tylko że aż mi się wierzyć nie chciało, że mogą mieć coś "dla mnie". No ale wygląda na to że będę miał 1.5% prowizji i oprocentowanie 2.45%. Komplet papierów złożony, facet obiecał "szybką ścieżkę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 17.03.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 No to rzeczywiście fajne warunki. A ubezpieczenie na życie chcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.03.2005 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Ode mnie to każdy chce Ale w miarę ok, bo za 0,13% rocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.03.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Whisper - ale Ty bidaku masz pod górkę z tymi bankami U nas nie chcieli polisy na życie. W każdym bądź razie trzymam kciuki, żeby z tym Raiffeisenem Wam wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 17.03.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 cyt Whispera: >>Zaraz zacznę szukać jakiejś ładnej umowy na forum... Parę widziałem ale zawsze mi się wydawało, że to głupio tak do ludzi z taką szczegółową umową. Już nie mam takich oporów << Tez na poczatku mi sie wydawalo, ze jestesmy ludzmi na dodatek rozumnymi ludzmi, ale niektorym sie w glowie poprzewracalo. Ja spotkalam sie z taka 'ekipa' na wielka skale. Otoz jest firma w Europie, ktora podpisuje kontrakty ze stoczniami, armator, ktory nie ma statkow tzn. przygotowuje umowy, szuka stoczni 'jelenia' i zamiast placic to sam zarabia, wlasnie na takich odsetkach, po czym nigdy nie dochodzi do zakupu statku. Inwestor jak raz dostanie w d.. to potem uwaza, i dobrze zeby dostal juz na poczatku - to dobra lekcja. Dzialke masz piekna, piszesz tez swietnie, np: >>W końcu mogłem pojechać do Grójca po odpis z ksiąg. Oczywiście dotarłem tam już po zakończeniu godzin przyjmowania interesantów, ale powiedziałem "Prrroszę..." i zrobiłem minę kotka ze Shreka2. Zadziałało.<< Ta mina dziala cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.03.2005 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Ta mina dziala cuda Zawsze lepiej miło poprosić, niż postawa typu "bo mi się k... należy". Ja jestem miły, pani w urzedzie jest miła, wszyscy się uśmiechają i jest wtedy tak... miło Bo ja to może łysy i złośliwy, ale w sumie miły człowiek jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.03.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Bo ja to może łysy i złośliwy, ale w sumie miły człowiek jestem Powaaaaażnie?! http://gify.mjw.pl/gifs/okulary/00000024.gif No, to teraz czekamy te trzy dni. I ani chwili dłużej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.03.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Raiffeisen cię przejąl. Widać szanują fajnych klientów skoro decyzja ma być tak szybko. Trzymam kciuki. A jakie miny mieli w BPH jak im oznajmileś, że dziękujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.03.2005 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Andrzejka: Jeszcze im nie oznajmiłem. Poczekam aż będę miał decyzję z Raiffeisena, a potem dam znać Expanderowi, że dziękuję za usługi BPH. Jagna: Ale chyba liczymy dni pracy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.03.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Jeszcze im nie oznajmiłem. Poczekam aż będę miał decyzję z Raiffeisena, a potem dam znać Expanderowi, że dziękuję za usługi BPH. Bardzo mądre posunięcie. Za wcześnie nie zamykasz drzwi przed sobą czy może za sobą Ale chyba liczymy dni pracy, co? Jeżeli pracują w sobotę to będzie chyba trzeci dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 17.03.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Na pewno będzie już teraz dobrze. Jak mają szczególne warunki dla firmy w której pracujesz to im bardziej zależy z zadowolonego pracownika. Warunki rzeczywiście bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.03.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Whisper trzymam kciuki żeby się udało z tym kredycikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 17.03.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 a tak z ciekawskiej ciekawości zapytam, w którym biurze spotykaliście się z przedstawicielem Raiffeisena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts